عضو تحریریه
مهرداد خیاط محمدی

مهرداد خیاط محمدی

،
درباره من:
عضویت: شنبه, ۱۸ دی ۱۳۹۵
  1. مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | پنجشنبه, ۲۹ خرداد ساعت ۱۶:۵۴

    کاراکتر جدید Iana هست مثل اینکه اشتباهی Lana نوشته شده.

    فهرست تیم ها و جزئیات کامل مسابقات لیگ آمریکای شمالی بازی Rainbow Six Siege

    مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | جمعه, ۱۶ خرداد ساعت ۱۴:۲۹

    @Amir0h0nk
    مصطفی کیایی* و محسن* کیایی*

    نقد فصل اول سریال هم گناه

    مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | چهار شنبه, ۴ دی ساعت ۱۹:۴۸

    اونوقت ایکس باکس پلتفرم حساب نمیشه؟ :))))

    بهترین های سال ۲۰۱۹ از نگاه زومجی

    مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | چهار شنبه, ۴ دی ساعت ۱۹:۵۴

    @M.H.E
    کار اشتباهیه
    اصولا توی انتخاب بهترین بازی‌های یه کنسول فقط انحصاریارو مد نظر قرار نمیدن.

    بهترین های سال ۲۰۱۹ از نگاه زومجی

    مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | سه شنبه, ۵ آذر ساعت ۲۳:۰۱

    فیلم خوبی نبود. من که توصیه نمیکنم.
    به نظرم پایان فیلم میتونست خیلی بهتر از این ها باشه. متاسفانه پایان باز تبدیل شده به یه اپیدمی که هر کارگردانی فکر میکنه هر جایی میتونه فیلم رو تموم کنه و اسمشو بزاره پایان باز.
    حتی اگر قصد کارگردان رو به تصویر کشیدن پیامدهای یه اتفاق بدونیم، نه دنبال کردن و به نتیجه رسوندن اون اتفاق؛ باز هم به نظرم خیلی جای کار داشت.

    نقد فیلم هزار تو

    مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | سه شنبه, ۵ آذر ساعت ۲۳:۱۷

    @ALI7814
    من ایرانسل TDL-TE دارم.
    تقریبا از شنبه نتم وصل شده بود، اما از نیم ساعت پیش دوباره دسترسی به سایتای بین المللی رو قطع کردن. فقط سایتای داخلی میتونم برم.
    فک کنم قطعی جدیدی در راهه :)

    نقد فیلم هزار تو

    مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | یکشنبه, ۲۶ آبان ساعت ۲۰:۱۱

    @MehraN77
    مسئول نظارت بر کامنت‌ها خود عیاریه :))

    بازی Call of Duty: Modern Warfare احتمالا میزبان حالت بتل رویال خواهد شد

    مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | سه شنبه, ۲۴ اردیبهشت ساعت ۲۲:۱۲

    باتشکر از بچه های زومجی بابت زومکست اما متاسفانه جای آقای جعفریان خالی هستش و مضاف بر اون زومکستی که ارائه شده اصلا مثل ویدیوهای قبلی اون حس مقابله‌ای که بین دو منتقد وجود داره رو منتقل نمیکنه چون که توی زومکست ما صرفا با یه منتقد یه مجری و یک طرفدار سریال روبرو هستیم.
    حداقل اصولی ترین کاری که توی هر برنامه‌ای که قراره یه سریال یا فیلمی نقد بشه (حتی همین هفت خودمون) یه منتقد مخالف و یه منتقد موافق رو میارن که باهم بحث کنن ولی اینجا آیا کسی که موافق فیلم هست منتقد محسوب میشه؟ جدا از اون هم شخصی که در طرف مخالف قرار گرفته معمولا با صحبت‌های آقای حاج‌محمدی موافق هست؟ پس خوندن نقد آقای حاج محمدی از قسمت پنجم و دیدن این زومکست چه تفاوتی داره؟
    زومکست‌های قبلی جایی بود که نقد آقای حاج محمدی توسط منتقد دیگه سایت که مخالفش هست به چالش کشیده بشه و این وسط اون مخاطبی که زومکست رو میبینه هم حرفای طرف موافق را کامل بشنوه و هم حرفای طرف مخالف رو. بماند که اینجا آقای حاج محمدی یه تعداد از اون حرفایی رو که تو زومکست قبلی گفته بودن رو تکرار میکنن و این بار نماینده طرفداران سریال، برعکس آقای جعفریان که با اون صحبت ها مخالفت میکرد و دلایلش رو برای مخالفت می‌گفت، از این صحبت‌ها حمایت میکنه و اونارو قبول داره. این تناقض بزرگی هستش واقعا.
    در کل به نظرم اگر قرار بر این هست که عضو جدید خانواده زومجی هم الزاما در ویدیوها حضور داشته باشه، این زومکست‌ها میتونه با حضور ایشون، آقای جعفریان و آقای حاج محمدی به راحتی برگزار بشه که نیازی هم به حضور فرد دیگری نیست قطعا.

    زوم کست ویژه سریال Game of Thrones: یک قدم تا پایان، قابل قبول یا شتاب زده؟

    مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | پنجشنبه, ۱۸ بهمن ساعت ۱۸:۳۴

    @بهرام خلج
    ممنون که گفتین
    اصلاح شد.

    پیش نمایش بازی Far Cry: New Dawn

    مهرداد خیاط محمدی
    مهرداد خیاط محمدی | یکشنبه, ۱۴ بهمن ساعت ۲۳:۲۷

    با تعریف‌هایی که تو مقاله صورت گرفته و مواردی که گفته شده تا حدودی موافقم، اما به نظرم مقایسه‌هایی که انجام گرفته در اکثر موارد نمی‌تونه دقیق باشه. چون شما دارید تک بعدی مقایسه می‌کنید، یعنی گیم‌پلی دارک سولز در برابر گیم‌پلی GOW، بدون در نظر گرفتن بخش‌های دیگر هر کدوم از بازی‌ها.
    اینکه می‌گید دارک سولز با هربار مرگ برخی از دستاوردهارو ازتون می‌گیره تا چالش و ناامنی ایجاد کنه کاملا درسته، اما آیا میشه این گیم‌پلی و این چنین طرحی رو توی هر بازی دیگه از جمله GOW پیاده کرد؟ توی دارک سولز ما همیشه توی یه محیط کاملا جهان باز هستیم و هر لحظه می‌تونیم بارها به همه بخشایی که از اول طی کردیم برگردیم، پس با توجه به چنین جهانی گیم‌پلی بازی هم و نوع ناامنی‌ای که ایجاد میکنه کاملا متناسبه. چون وقتی دستاوردهای شما رو ازتون می‌گیره، هر چند با یه روش سخت‌گیرانه و عذاب‌آور، اما بازهم میشه اون دستاوردهارو یا حداقل بخشی از اونارو جبران کرد. ولی همچین چیزی توی یه جهان خطی مثل نسخه‌های مختلف GOW قطعا امکانش نیست و حتی اگر سازنده چنین امکانی هم قرار بده بازهم هیچ فایده‌ای نداره چون شما مجبور میشین بارها و بارها یه خط از پیش تعیین شده رو طی کنین. به همین خاطر به نظرم اصلا مقایسه گیم‌پلی‌های این دو بازی درست نیست. یعنی بنظرم اگر قرار باشه استانداردهای دارک سولز و مشابهش بیشتر پیاده بشه، همه بازی‌ها باید به ناچار تا یه حدی به سمت جهان‌باز شدن پیش برن. همونطور که رزیدنت ایول هم نه کاملا اما تا یه اندازه‌ای به خاطر همین جهان باز بودنش با چیزهایی که گفتین تطابق پیدا می‌کنه.
    جدا از این خطی یا جهان باز بودن، به نظرم هدف اصلی خود سازنده هم اهمیت داره...

    نگاهی به مفهوم امنیت بازیکن در بازی‌های ویدیویی

صفحه ۱ از ۱۰