عضو تحریریه
فرشید معتمد
تهران، تهران
درباره من:
کارشناس ارشد کامپیوتر، سختافزار و امنیت شبکه
کارشناس ارشد کامپیوتر، سختافزار و امنیت شبکه
عضویت: یکشنبه, ۰۳ اسفند ۱۳۹۳
پست
سه شنبه, ۷ آذر ۰۲, ۱۶:۵۵پست
دوشنبه, ۶ آذر ۰۲, ۲۱:۰۶پست
یکشنبه, ۵ آذر ۰۲, ۱۶:۵۸پست
شنبه, ۴ آذر ۰۲, ۲۱:۰۲پست
یکشنبه, ۲۸ آبان ۰۲, ۲۲:۰۱پست
سه شنبه, ۹ آبان ۰۲, ۲۲:۰۰پست
پنجشنبه, ۲۷ مهر ۰۲, ۲۲:۰۱نظر
@MH N
مشکلات اینترنت ایران قطعا به هر دو ارتباط داره
در شبکه توزیع به خاطر زیرساخت به شدت فرسوده و عدم توسعه فیبرنوری، حتی ارائه همون سرویسهای اقتصادی VDSL هم در بسیاری از بخشهای شهری ایران هنوز مقدور نیست. اگر ساختار شبکه مهیا بود که تبدیلش به FTTH کم هزینهتر بود و زمان کمتری نیاز داشت.
ضمن این که از همون 2018 تا الان تغییرات بسیاری در الگوی استفاده از اینترنت در بیشتر کشورها رخ داده و سرویسهای گیگابیتی که در اون زمان خاص و منطقهای ارائه میشد، اکنون به صورت عمومی و طبعا بر اساس فیبرنوری در بیشتر کشورهای آسیای جنوب شرقی، اروپا و امریکا در دسترس هستن. افزایش بارز میانگین سرعت اینترنت در کشورها در این چند سال طبیعتا بدون استفاده از فیبرنوری مقدور نمیشد.
اما مهمترین عامل مشکلات اینترنت در ایران با فاصله همون اختلالات عمدی، موازی و مکرر سیستم فیلترینگ هست که استفادهی عادی از اینترنت، حتی برای کاربرانی رو که به سرویس مبتنی بر VDSL و فیبر نوری دسترسی دارند رو هم به یک فاجعه تبدیل کرده. اختلالات رندوم در UDP، فهرست IP هی بلاک شده یا مختل که مرتب بزرگتر میشه و خلاصه تلاش برای شناسایی الگو و نوع ارتباطات اینترنتی (پروتکل های رایج در رمزگذاری وی پی ان) که درست یا غلط باعث تاخیر، دراپ شدن یا قطع ارتباط اینترنتی میشه. حتی چین هم با وجود فیلترینگ شدیدتر، پایداری شبکه بسیار بهتری نسبت به ایران داره و برخلاف انتظار شما سرویس گیگابیتی در اونجا هم عمومی در دسترس هست!
نظر
مرسی از دوستای عزیز که بحث مهم اختلالات جدی اینترنت ایران رو به عنوان موضوع اصلی و مبتلابه تمام کاربرای ایرانی مورد بررسی قرار دادن.
مهم نیست که وزیر قطع ارتباطات یا مدیر زیرساخت همه رو انکار میکنن یا نه، مهم اینه که این موضوع تا زمانی که اینترنت رو مختل میکنن به شکل گسترده برای گیمرها هم وجود خواهد داشت.
نظر
@milad9090
مدل Samsung G5 Odyssey C27G55TQ در این رده بودجه ای معرفی شده در پست مقاله ی بعدی.