نویسنده: عرفان بدری
// سه شنبه, ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۴۵

پاندای کونگ‌فوکار در گیشه جهانی رکوردشکنی کرد

فروش کلی مجموعه پاندای کونگ‌فوکار در گیشه جهانی با اکران Kung Fu Panda 4 از دو میلیارد دلار عبور کرد.

این آخرهفته سه مجموعه سینمایی به‌لطف عملکرد قوی جدیدترین قسمت‌های خود رکوردهای جدیدی در زمینه فروش ثبت کردند. درحالی‌که فیلم دو قسمتی Dune به کارگردانی دنی ویلنوو و مجموعه Ghostbusters هر دو از مرز یک میلیارد دلار فروش جهانی عبور کردند، مجموعه پاندای کونگ‌فوکار پس از عملکرد خوب Kung Fu Panda 4 توانست با مجموع فروش جهانی بیش از دو میلیارد دلار به جمع مجموعه‌های سینمایی پرفروش تاریخ بپیوندد.

 انیمیشن Kung Fu Panda 4 در سومین آخرهفته اکران نزدیک به ۱۷ میلیون دلار در داخل آمریکا فروخت و با احتساب ۵۵ میلیون دلار دیگر از بازارهای خارجی، مجموع فروش جهانی خود را به ۲۶۸ میلیون دلار رساند. اکران این انیمیشن در سطح بین‌المللی به‌صورت مرحله‌ای انجام می‌شود، اما این آخرهفته در چین با استقبال فوق‌العاده‌ای مواجه شد. این انیمیشن در سه روز اول اکران خود در چین، ۲۶ میلیون دلار فروش داشت.

درحال‌حاضر مجموع فروش بین‌المللی انیمیشن پاندای کونگ‌فوکار ۴ به ۱۳۴ میلیون دلار رسیده است؛ درحالی‌که مجموع فروش داخلی آن تقریبا معادل ۱۳۳ میلیون دلار است. انیمیشن Kung Fu Panda 4 که با بودجه تخمینی ۸۵ میلیون دلار ساخته و توسط شرکت یونیورسال توزیع شد، همچنان کم‌فروش‌ترین قسمت مجموعه به‌شمار می‌آید.

بااین‌حال تقریبا قطعی است که این انیمیشن طی روزهای آینده در گیشه داخلی آمریکا از هر دو انیمیشن Kung Fu Panda 3 با فروش ۱۴۳ میلیون دلار و انیمیشن Kung Fu Panda 3 با فروش ۱۶۵ میلیون دلار پیشی خواهد گرفت. اولین انیمیشن پاندای کونگ‌فوکار که حالا بیش از ۱۵ سال از اکرانش می‌گذرد، با فروش کل داخلی ۲۱۵ میلیون دلار، همچنان پرفروش‌ترین قسمت این مجموعه در گیشه داخلی آمریکا باقی مانده است.

مبارزه نفس‌گیر پو در انیمیشن Kung Fu Panda 4

در سطح جهانی پرفروش‌ترین قسمت این مجموعه، انیمیشن Kung Fu Panda 2 است که اکران خود را در سال ۲۰۱۱ با فروش ۶۶۴ میلیون دلار به پایان رساند و توسط پارامونت پخش شد. همین شرکت همچنین اولین قسمت این مجموعه را اکران کرد که ۶۳۱ میلیون دلار در سطح جهان فروخت؛ درحالی‌که سومین قسمت که توسط شرکت فاکس قرن یستم توزیع شد، اکران سینمایی خود را در سال ۲۰۱۶ با فروش ۵۲۱ میلیون دلار به پایان رساند.

با احتساب مجموع فروش کل این انیمیشن‌ها، مجموعه پاندای کونگ‌فوکار اکنون به فروشی بالغ بر ۲/۰۷ میلیارد دلار در سطح جهانی دست یافته است. حاشیه سود انیمیشن به‌لطف بودجه محدودتر مطمئنا افزایش یافته است. درحالی‌که بودجه ۸۵ میلیون دلاری این انیمیشن با روال پس از همه‌گیری ویروس کرونا همخوانی دارد، تقریبا نصف هزینه ساخت هر یک از سه قسمت اول این مجموعه است.

به‌نظر می‌رسد که کاهش هزینه ساخت کمتر تأثیری روی استقبال‌ها از این انیمیشن داشته است. درواقع براساس وب‌سایت جمع‌آوری نقد راتن‌تومیتوز، انیمیشن Kung Fu Panda 4 پایین‌ترین امتیاز را در میان انیمیشن‌های این مجموعه دریافت کرده است. این انیمیشن امتیاز ۷۲ درصد را کسب کرده است؛ درحالی‌که سه قسمت اول به‌ترتیب امتیازهای ۸۷، ۸۱ و ۸۶ درصد را دریافت کرده‌اند.

صداپیشگان قدیمی مجموعه شامل جک بلک، داستین هافمن، برایان کرانستون، جیمز هانگ و ایان مک‌شین درکنار صداپیشگان جدیدی چون آکوافینا، کی هوی کوان و ویولا دیویس در این انیمیشن حضور دارند. انیمیشن Kung Fu Panda 4 به کارگردانی مایک میچل، به‌نوعی یک ریبوت در نظر گرفته می‌شود و احتمالا می‌تواند آغازگر یک سه‌گانه جدید از این مجموعه باشد.


منبع Collider
اسپویل
برای نوشتن متن دارای اسپویل، دکمه را بفشارید و متن مورد نظر را بین (* و *) بنویسید
کاراکتر باقی مانده