پرطرفدارترین غذاهای خیابانی استانبول
در استانبول فروشندگان دورهگرد زیادی را میبینید که انواع غذاهای خوشمزه و ساده خیابانی را به مشتریان عرضه میکنند. این غذاها فقط در دونر کباب خلاصه نمیشود و تنوع گستردهای دارد.
محتوای اصلی این مطلب متعلق به سایت کجارو بوده و بخشی از آن در زومیت بازنشر شده است.
وقتی در استانبول هستید، خیلی زود متوجه تعداد زیادی از فروشندگان دورهگردی میشوید که در محلههای شهر انواع غذاهای خوشمزه خیابانی میفروشند؛ از نان سیمیت گرفته تا ساندویچ ماهی در تنگه بسفر. این شهر خوراکیها و غذاهای خیابانی زیادی دارد که میتوانید در تور استانبول نوش جان کنید؛ حتی شبها که اکثر رستورانها بسته است.
اگر میخواهید مسافر این شهر شوید، ما به شما در انتخاب بهترین تور کمک میکنیم. برای انتخاب تورهای ترکیه و تورهای استانبول، میتوانید به کمک کجارو تورهای آژانسهای همکار را مشاهده و قیمت آنها را مقایسه کنید. ما این امکان را فراهم کردهایم تا بتوانید بهراحتی و در کمترین زمان، سفرتان را ارزانتر از همه جا برنامهریزی کنید.
سیمیت، چاتال و آچما
یکی از محبوبترین غذاهای خیابانی استانبول و قطعا یکی از سریعترین صبحانههایی که در دسترس ساکنان شهر قرار دارد، نان سیمیت است که در هر گوشه از شهر میتوانید پیدا کنید. سیمیت نان گرد تردی است که روی آن کنجد میپاشند. چاتال هم شیرینی نرم و خوشمزه است. آچما هم به نان نسبتا شیرین میگویند.
شما میتوانید روی سیمیت پنیر خامهای یا نوتلا بزنید؛ اگر از فروشندگان هم درخواست کنید، حتما این کار را برایتان انجام میدهند. بعضی از این فروشندگان سیمیتها را در بستهبندیهایی حاوی پنیر، گوجه فرنگی، زیتون و خیار آماده کردهاند و به مشتریان عرضه میکنند. فراموش نکنید که سیمیت با یک فنجان چای داغ میچسبد!
ایچلی کوفته
منبع عکس: وبسایت yemek
رستوران Sabirtasi بهترین ایچلی کوفتههای استانبول را عرضه میکند. این کوفته با گوشت چرخ کرده و جعفری پر میشود. اگر دوست ندارید به داخل رستوران بروید، در خیابان استقلال فروشنده این رستوران همیشه آنجا است تا ایچلی کوفتههای بیرونبر را به مشتریان ارائه دهد. این غذا هر روز در این رستوران تهیه میشود و طعم بسیار خوشمزهای دارد. یکی دیگر از بهترین غذاهای رستوران Sabirtasi، چی بورک است که نان نازکی است که داخل آن را با گوشت چرخ کرده پر میکنند.
بلوط کبابی
در زمستان بوی بلوط تازه کبابی خیابانهای استانبول را پر میکند؛ در این فصل فروشندگان دورهگرد در گوشه و کنار شهر بلوط کبابی میفروشند. حتما باید از این بلوطها امتحان کنید و با گرمایی که از آنها به دستانتان منتقل میشود، زمستان دلچسبی را تجربه کنید.
کوکورچ (Kokorec)
کوکورچ به روده کبابی و طعمدار شده گوسفند میگویند که شاید در ابتدا غذای خوشمزه و جالبی به نظر نرسد، اما این غذا یکی از پرطرفدارترین غذاهای خیابانی استانبول است. کوکورچ را روی سیخهای گردان میپزند و سپس به قطعات کوچکتر خرد میکنند و پس از ادویهدار کردن، داخل نان ساندویچ میریزند. توجه داشته باشید که کوکورچ یک غذای کاملا چرب و پرادویه است.
شاید بعضی از افراد دوست نداشته باشند در خیابان چیزی بخورند و ترجیح میدهند در فضای دنجی بنشینند و با آرامش خیال از طعم غذای خود لذت ببرند. از آنجایی که استانبول یک شهر بزرگ توریستی است، طبیعی است که رستورانهای زیادی داشته باشد؛ به همین دلیل بهتر است برای شکمگردی در این شهر ابتدا بهترین رستورانهای آن را بشناسید تا تجربه خوبی از سفر به ترکیه داشته باشید. شما میتوانید فهرست کاملی از رستوران های استانبول را در کجارو مشاهده کنید و به اطلاعاتی مثل موقعیت مکان روی نقشه، آدرس دقیق و تصاویر آنها دسترسی داشته باشید.