حواشی مسابقات Counter-Strike: Global Offensive | مقدماتی Dreamhack London
مسابقات مقدماتی Dreamhack London آغاز شدمسابقات مقدماتی منطقهی اروپا برای شرکت در Dreamhack London که در شهریور ماه برگزار خواهد شد، آغاز شد. در این مسابقات مقدماتی هشت تیم شرکت کردند که تنها دو تیم شانس شرکت در مسابقات اصلی را خواهند داشت. پنج تیم دیگر شرکت کننده در مسابقات اصلی که در شهر لندن برگزار خواهد شد، به صورت مستقیم به این مسابقات دعوت شدند. همچنین یک مسابقات اختصاصی برای تیمهای انگلیسی برگزار میشود که آخرین تیم شرکت کننده در مسابقات اصلی را تعیین خواهد کرد.
تیم Copenhagen Wolves به صحنهی مسابقات حرفهای CS:GO بازگشتسازمان دانمارکی Copenhagen Wolves با معرفی تیم جدید خود که از اعضای سابق تیم های Property و LGB eSports تشکیل شده است، بازگشت خود را به صحنه ی مسابقات CS:GO اعلام نمود. موُسس و مدیرعامل این سازمان در رابطه با این بازگشت، بیان کرد: ما برای بازگشت به ریشهی Copenhagen Wolves بسیار هیجانزده هستیم. پس از خروج ما از صحنهی حرفهای مسابقات CS:GO، این بازی شاهد تغییرات عظیمی بوده است و ما فکر می کنیم که بازگشت به این صحنه برای شرکت ما یک اقدام ضروری و طبیعی است. اولویت ما پرورش استعدادهای دانمارکی است و احساس میکنیم که لاینآپ کنونی ما بسیار بااستعداد و تشنهی پیروزی هستند.
کسب عنوان قهرمانی فصل دوم مسابقات GamesShow توسط تیم TSMتیم SoloMid توانست قهرمان فصل دوم مسابقات GameShow شود. این تیم با برتری ۳ بر ۰ در مقابل تیم Fnatic در فینال این مسابقات که به صورت Bo5 برگزار شد عنوان قهرمانی و همچنین جایزهی ۱۶۰۰ دلاری این مسابقات را از آن خود کرد.
تیم NIP از مسابقات Gaming Paradise کنارهگیری کرداین تیم سوئدی در هفتهی گذشته اعلام کرد که در مسابقات Gaming Paradise که در ماه آینده برگزار خواهد شد شرکت نخواهد کرد. دلیل این تصمیم تا کنون برای عموم مشخص نشده است. این سازمان در ارتباط با این کنارهگیری اعلام کرد: ما از برگزار کنندهی این مسابقات کمال تشکر را داریم و برای این سازمان آرزوی موفقیت در برگزاری این تورنومنت را می کنیم و امیدواریم در آینده بتوانیم با یکدیگر همکاری مطلوب را داشته باشیم. همچنین از اینکه از این دوره از مسابقات کنارهگیری کردیم متاسفیم و امیدواریم این تصمیم ما در این تورنومنت تاثیر منفی نداشته باشد.
منبع: GosuGamers