CPU و RAM مدل جدید نینتندو سوییچ تفاوتی با قبل ندارد
شایعاتی که قبل از معرفی مدل جدید کنسول نینتندو سوییچ قدم به اینترنت گذاشته بودند، خبر از این میدادند که سختافزار داخلی سوییچ هم قویتر از قبل میشود. ولی حالا پس از معرفی رسمی کنسول نینتندو سوییچ OLED میدانیم که پیشرفتهای آن کاملا مشخص هستند؛ حافظهی داخلی ۶۴ گیگابایتی، درگاه LAN برای داک، سیستم پخش صدای بهبودیافته، نمایشگر OLED هفت اینچی و یک پایهی تنظیمشوندهی نگهدارنده و بزرگتر از مدل قبلی. برای آن که موضوع از قبل هم شفافتر شود، نینتندو بهصورت رسمی تایید کرد که نینتندو سوییچ OLED به هیچ عنوان در CPU و RAM پیشرفتی نسبت به قبل نداشته است.
گزارشها پیش از معرفی رسمی سوییچ جدید میگفتند که این دستگاه توایی اجرای بازیها روی تلویزیون با رزولوشن 4K را خواهد داشت و حتی از DLSS پشتیبانی خواهد کرد. اما اکنون میدانیم که اصلا نینتندو سوئیچ OLED از این مناظر تفاوتی با قبل ندارد و از چنین ویژگیهای سختافزاری خاصی بهره نمیبرد. مدتزمان شارژدهی باتری هم در مدل جدید به مانند مدل قبلی است.
سوییچ عادی ۰.۲۹ کیلوگرم وزن داشت و سوییچ OLED قرار است ۰.۳۲ کیلوگرم وزن داشته باشد. در نتیجه صرفا اندکی سنگینتر از قبل به نظر میرسد. قیمت این دستگاه جدید ۳۴۹.۹۹ دلار خواهد بود و در همان روز از راه رسیدن بازی Metroid Dread عرضه خواهد شد؛ ۸ اکتبر (۱۶ مهر). همچنین فعلا فقط این دستگاه با دو مدل رنگبندی نمایش داده شده است؛ بدنهی سیاه با جویکانها و داک سفید و بدنهی سیاه با جویکانهای آبی و قرمز و داک سیاه.