۶۰ ثانیه: صدرنشینی بازی Destiny 2 برای دومین هفته متوالی
در ۶۰ ثانیه ۲۸ شهریور، از جدول فروش انگلستان گفتهایم که Destiny 2 با وجود عرضه دو بازی PES 2018 و NBA 2K18 همچنان به صدرنشینی ادامه میدهد.
تبلیغات
۶۰ ثانیه، بخشی ویدیویی در زومجی و زومیت است که در آن در یک دقیقه، مهمترین اخبار روز دنیای سرگرمی و تکنولوژی را مرور میکنیم. اگر فرصت خواندن اخبار روز را نداشتهاید، با ۶۰ ثانیه همراه باشید.
در ۶۰ ثانیه امروز در کنار مروری بر مهمترین اخبار فناوری، از بازی Divinity: Original Sin 2 گفتهایم که بعد از یک سال عرضه به صورت Early Access در نهایت نسخه کامل آن هفته گذشته به صورت رسمی در استیم منتشر شد و توانست با فروش ۱۸۰ هزار نسخهای مجموعا به فروش ۵۰۰ هزار نسخهای دست پیدا کند. در ادامه نیز به سراغ بازی Destiny 2 رفتهایم که با وجود عرضه دو بازی فوتبال PES 2018 و NBA 2K18، همچنان برای دومین هفته متوالی به عنوان صدرنشین جدول فروش انگلستان باقی ماند.
داغترین مطالب روز