جوان‌سازی شخصیت‌های ارباب حلقه‌ها با هوش مصنوعی در فیلم The Hunt for Gollum

گالوم در فیلم ارباب حلقه ها
فیلم جدید ارباب حلقه‌ها با عنوان شکار گالوم برای جوان‌سازی برخی شخصیت‌های خود از فناوری هوش مصنوعی استفاده خواهد کرد.
تبلیغات

اندی سرکیس، کارگردان فیلم ارباب حلقه‌ها: شکار گالوم (The Hunt for Gollum)، تأیید کرد که برای بازگرداندن چهره‌ی بازیگران به دوران جوانی از ابزارهای دیجیتال استفاده خواهد شد. به‌گزارش IGN، این اثر پیش‌درآمدی بر سه‌گانه‌ی اصلی محسوب می‌شود و حضور الایجا وود در نقش فرودو و ایان مک‌کلن در نقش گندالف را به همراه دارد. با گذشت بیش از ۲۵ سال از اکران نخستین قسمت، سازندگان برای حفظ ظاهر شخصیت‌ها به فناوری‌های نوین روی آورده‌اند.

سرکیس معتقد است هوش مصنوعی در صورتی که برای بهره‌کشی استفاده نشود، ابزاری ارزشمند برای صنعت سینما به‌شمار می‌رود. این کارگردان تأکید کرد که تمامی نماهای فیلم به شیوه‌ی سنتی ساخته می‌شوند و هوش مصنوعی تنها در بخش‌های محدودی از فرآیند جوان‌سازی کاربرد دارد. او این فناوری را با برنامه‌ی MASSIVE مقایسه کرد که در سه‌گانه‌ی اصلی برای شبیه‌سازی ارتش اورک‌ها به کار گرفته شده بود.

فیلم‌برداری این پروژه در نیوزیلند آغاز شده است و بازیگرانی همچون لی پیس در نقش تراندویل و آنیا تیلور-جوی در نقش شخصیتی جدید به نام سرن در آن حضور دارند. نقش آراگورن نیز با تغییر بازیگر به جیمی دورنان سپرده شده است. این اثر سینمایی در تاریخ ۲۶ آذر ۱۴۰۶ اکران می‌شود و پس از آن، فیلم ارباب حلقه‌ها: سایه‌های گذشته (The Lord of the Rings: Shadows of the Past) با همکاری استیون کولبرت در مرحله‌ی تولید قرار می‌گیرد.

نظر شما درباره استفاده از هوش مصنوعی برای جوان‌سازی بازیگران در فیلم‌های سینمایی چیست؟

تبلیغات

نظرات