لوکاس فیلم برنامه ای ۱۰ ساله برای دنیای جنگ ستارگان دارد

جمعه ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۹
مطالعه 3 دقیقه
Star Wars: The Force Awakens
کاتلین کندی، رئیس لوکاس فیلم، در مصاحبه جدید خود از برنامه‌های این کمپانی برای آینده مجموعه جنگ ستارگان (Star Wars) صحبت کرده است.
تبلیغات

اگرچه طی هفت ماه آینده قرار است فیلم Star Wars: The Last Jedi (جنگ ستارگان: آخرین جدای) و فیلم Solo: A Star Wars Story (سولو: داستانی از جنگ ستارگان) به‌روی پرده‌های سینما بروند، اما پس از اکران این دو فیلم،‌ تنها فیلم Star Wars: Episode IX (جنگ ستارگان: اپیزود ۹) که جی جی آبرامز کارگردانی و نویسندگی آن را بر عهده دارد و در حال حاضر نام و عنوان رسمی ندارد، در برنامه لوکاس فیلم برای اکران در در تاریخ ۲۰ دسامبر ۲۰۱۹ (۲۹ آذر ۱۳۹۸) دیده می‌شود. تابستان امسال، شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه لوکاس فیلم در حال ساخت فیلمی مستقل و فرعی براساس شخصیت اوبی‌ وان کنوبی (Obi-Wan Kenobi) است. با این حال، این خبر تاکنون تایید یا تکذیب نشده است.

Kathleen Kennedy

حال در جدیدترین اخبار سینما و تلویزیون، کاتلین کندی، رئیس لوکاس‌فیلم،‌ در مصاحبه جدید خود در مورد برنامه‌های این کمپانی برای مجموعه جنگ ستارگان صحبت کرده است. کندی اخیرا در برنامه Star Wars Show که یک برنامه رسمی برای دنیای جنگ ستارگان است، حضور پیدا کرده و اعلام کرد که گروه داستان‌نویسی لوکاس‌فیلم که نظارت روی این مجموعه را بر عهده دارند، در حال برنامه‌ریزی این مجموعه و جهت دادن به آن برای یک دهه آینده هستند. او همچنین گفت که ایده‌های وجود دارد که در آن ممکن است شاهد ادامه حیات شخصیت‌های جدید دنیای جنگ ستارگان مانند ری و فین، پس از پایان سه‌گانه جدید این مجموعه باشیم و این شخصیت‌ها را در فیلم‌های دیگری نیز مشاهده کنیم. کندی گفت:

Obi-Wan Kenobi in star wars

در ماه مرداد امسال، شایعات جدیدی از ساخت فیلم Obi-Wan Kenobi شنیده شد. طبق این شایعه، لوکاس‌فیلم در حال مذاکره با استیون دالدری برای کارگردانی این فیلم است. دالدری بیشتر برای کارگردانی و ساخت فیلم‌هایی چون بیلی الیوت (Billy Elliot)، ساعت‌ها (The Hours) و کتاب‌خوان (The Reader) شناخته شده که برای ساخت این سه فیلم نامزد دریافت جایزه اسکار نیز شده است. با این حال، گفته می‌شود که لوکاس فیلم برنامه‌هایی برای ساخت فیلم‌هایی مستقل براساس شخصیت‌هایی چون یودا (Yoda) و بوبا فت (Boba Fett) نیز دارد.

فیلم Star Wars: The Last Jedi که فیلم بعدی دنیای جنگ ستارگان خواهد بود، برای اکران در تاریخ ۱۵ دسامبر امسال (۲۴ آذر) برنامه‌ریزی شده است. فیلم Solo: A Star Wars Story نیز در تاریخ ۲۵ می ۲۰۱۸ (۴ خرداد ۱۳۹۷) اکران خواهد شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات