پوستر بررسی بازی Capcom Fighting Collection 2

بررسی بازی Capcom Fighting Collection 2؛ برای طرفداران نوستالژی

چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۵
مطالعه 5 دقیقه
کپکام در ادامه روند عرضه مجموعه‌های فایت خود، این بار هشت بازی را در قالب Capcom Fighting Collection 2 در نظر گرفته است.
تبلیغات

کپکام طی سال‌های گذشته، چندین مجموعه بازی را از آثار قدیمی خود روانه بازار کرده است که در این شاهد دو مجموعه با محوریت بازی‌های مبارزه‌ای و فایتینگ هم بودیم. این شرکت در جدید‌ترین مجموعه خود از این جنس، سراغ Capcom Fighting Collection 2 رفته است؛ مجموعه‌ای شامل هشت بازی مبارزه‌ای که می‌تواند تجربه خوبی برای طرفداران این آثار قدیمی رقم بزند. لطفا ابتدا بررسی ویدیویی بازی را تماشا کنید تا بعد هم در مورد ویژگی‌های آن صحبت کنیم:

پخش از رسانه

مجموعه Capcom Fighting Collection 2 شامل هشت بازی می‌شود که چهار مورد از آن‌ها بازی‌های دوبعدی و چهار مورد هم بازی‌های قدیمی سه‌بعدی هستند. لیست کامل این بازی‌ها به‌شرح زیر است:

  • Plasma Sword: Nightmare of Bilstein
  • Power Stone
  • Power Stone 2
  • Capcom vs. SNK: Millennium Fight 2000 Pro
  • Project Justice
  • Street Fighter Alpha 3 Upper
  • Capcom vs. SNK 2: Mark of the Millennium 2001
  • Capcom Fighting Evolution

جدیدترین بازی موجود در این لیست، Capcom Fighting Evolution است که به سال ۲۰۰۴ برمی‌گردد و همین نکته، مجموعه Capcom Fighting Collection 2 را به اثری ارزشمند برای طرفداران آثار قدیمی و رترو تبدیل خواهد کرد؛ چرا که اگر امروز بخواهید سراغ تجربه هرکدام از این بازی‌ها به شیوه‌ای غیر از خرید مجموعه مذکور بروید، کار بسیار دشوار و حتی روی کنسول‌ها، غیرممکنی خواهید داشت. همین موضوع هم Capcom Fighting Collection 2 را به گزینه‌ای ایده‌آل برای افرادی تبدیل می‌کند که هوس کرده‌اند یک بار دیگر سراغ بازی‌های ارزشمندی مثل Capcom vs. SNK 2: Mark of the Millennium 2001 بروند؛ مخصوصا که کپکام، این بار هم بهبود‌هایی برای بازی‌ها در نظر گرفته است که تجربه آن‌ها را برای کاربران امروزی جذاب‌تر می‌کند.

با اینکه نمی‌توان از صفاتی مثل ریمستر برای بازی‌های Capcom Fighting Collection 2 استفاده کرد، ولی کپکام این بار هم بهبودهایی در راستای بهتر شدن تجربه کلی بصری بازی در نظر گرفته است. برای مثال، گیمرها می‌توانند بازی‌ها را در نسبت تصویر اورجینال ۴:۳ تجربه کنند یا سراغ نسبت تصویر واید برای آن‌ها بروند. از طرف دیگر، فیلترهای تصویری مختلفی در دسترس است و حتی گزینه‌ای برای افزایش رزولوشن کلی هم در نظر گرفته شده است که البته نباید انتظار معجزه را از آن داشته باشید.

بهبود‌های Capcom Fighting Collection 2 فقط هم مربوط به جنبه‌های بصری نیستند؛ دقیقا مثل کالکشن قبلی کپکام، این بار هم بخش آموزشی برای بازی‌ها در نظر گرفته است که در آن می‌توانید تمام حرکات و کمبوها را تمرین کنید. این موضوع در کنار لیست کامل و مرتب برای حرکات هر شخصیت و اضافه شدن کنترل‌هایی که باعث می‌شوند بتوانید حرکات و کمبوهای پیچیده را با دکمه‌های کم‌تر اجرا کنید، باعث می‌شود تا حتی افرادی که تجربه کم‌تری در بازی کردن آثاری مثل استریت فایتر دارند هم بتوانند به‌راحتی از بازی‌ها لذت ببرند.

کپکام در بازی‌های مبارزه‌ای اخیر خود، از فناوری rollback netcode استفاده کرده است که هدف آن، بهبود کلی تجربه آنلاین بازی و به‌حداقل رساندن لگ و تاخیرهای احتمالی در آن‌ها است. خبر خوب اینکه بازی‌های Capcom Fighting Collection 2 هم ضمن پشتیبانی از حالت آنلاین، از این فناوری هم بهره می‌برند و تجربه خیلی خوبی برای علاقه‌مندان به نبردهای آنلاین ارائه می‌دهند.

با اینکه تک تک این بهبود‌ها و ویژگی‌های مثبت اهمیت زیادی دارند و تاثیر خوبی روی کیفیت کلی بازی‌ها می‌گذارند، به‌نظرم ارزشمند‌ترین نکته در مورد Capcom Fighting Collection 2، خودِ بازی‌های ارائه‌شده در آن هستند و این موضوع برای من، بیش‌تر هم در مورد آثار دوبعدی موجود در این کالکشن صدق می‌کند. بازی‌هایی مثل Street Fighter Alpha 3 Upper، Capcom vs. SNK 2 یا حتی Capcom Fighting Evolution، جزو تجربه‌های فراموش‌نشدنی مبارزه‌ای هستند و هنوز هم پس از گذشت بیش از ۲۰ سال از عرضه آن‌ها، می‌توان لذت زیادی از تجربه این بازی‌ها و جنگیدن با لیست کاملی از شخصیت‌های حاضر در آن‌ها برد.

راستش را بخواهید، به‌شخصه چنین لذتی را از همه بازی‌های سه‌بعدی حاضر در مجموعه نبردم؛ برای مثال Plasma Sword در زمان خودش هم بازی چندان ویژه و باکیفیتی نبود و الان هم پس از اینکه مدتی را مشغول تجربه آن شوید، ضعف‌های واضحی در گیم‌پلی بازی حس می‌شود. بازی‌های Power Stone 2 کمی وضعیت متفاوتی دارند؛ چرا که این آثار در زمان خودشان تجربه‌های بسیار خوبی بودند ولی وقتی امروز به‌سراغ آن‌ها می‌رویم، با اینکه می‌توان دقایق خوبی هم در حین بازی‌ها به‌دست آورد، ولی در نهایت آن حس بیش از حد قدیمی شدن مکانیک‌ها و جنبه‌های بصری را نمی‌توان نادیده گرفت. در بین بازی‌های سه‌بعدی مجموعه، بیش‌ترین لذت را از Project Justice بردم؛ اثری که حس و حال انیمه‌ای خیلی خوبی دارد و یکی از بارزترین ویژگی‌های آن، نقش پررنگ داستان در بازی است. این ویژگی در تلفیق با گیم‌پلی خوب این بازی، باعث می‌شود تا Project Justice قطعا ارزش وقت گذاشتن و تجربه طولانی‌مدت را داشته باشد.

در مجموع، Capcom Fighting Collection 2 مجموعه‌ای خاص و ارزشمند است که جامعه هدف آن را می‌توان بیش‌تر گیمرهای قدیمی‌تر دانست؛ گیمرهایی که با بازی‌های موجود در این مجموعه بزرگ شده‌اند و حالا فرصت ایده‌آلی پیش آمده است تا بتوانند یک بار دیگر روی کنسول‌ها یا پی‌سی‌های امروزی به تجربه آن‌ها بپردازند. برای گیمرهای جدید‌تر، قطعا گزینه‌های مبارزه‌ای مدرن و جذاب مختلفی از جمله آخرین نسخه استریت فایتر در دسترس است و تجربه بهتری هم ارائه می‌کند. پس اگر جزو قشر اول هستید، Capcom Fighting Collection 2 شما را ناامید نخواهد کرد و می‌توانید ساعت‌های طولانی از آن لذت زیادی ببرید.

پوستر بررسی بازی Capcom Fighting Collection 2

Capcom Fighting Collection 2

10/8
امتیاز زومجی
Capcom Fighting Collection 2 مجموعه ارزشمند دیگری از کپکام است که تجربه خوبی از هشت بازی کلاسیک مبارزه‌ای این شرکت ارائه می‌دهد. این بازی‌ها با بهبودهایی در زمینه گرافیک و گیم‌پلی ارائه شده‌اند و البته که شخصا، از نسخه‌های دوبعدی موجود در مجموعه لذت بیش‌تری بردم. هرچند که در بین بازی‌های سه‌بعدی هم Project Justice تجربه ارزشمندی را رقم می‌زند.

نقاط قوت

  • ارائه چند بازی ارزشمند قدیمی در بستری بهبودیافته
  • بهینه‌سازی‌هایی با محوریت گرافیک و گیم‌پلی برای بهبود تجربه کلی
  • پشتیبانی از rollback netcode در تجربه آنلاین بازی‌ها
  • لذت‌بخش بودن گیم‌پلی بازی‌هایی چون Capcom vs. SNK 2

نقاط ضعف

  • بازی‌های سه‌بعدی مجموعه به جز Project Justice، جذابیت کم‌تری در مقایسه با آثار دوبعدی آن دارند
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات