کمپانی اکتیویژن نشان تجاری بازی True Crime را رها کرد
آخرین نسخهی سری بازی های True Crime در سال ۲۰۰۵ با نام True Crime: New York City وارد بازار شد و از آن پس دیگر هیچ خبری از این بازی نشد. اما با توجه به رها شدن نشان تجاری این بازی توسط « »، به نظر این بازی به دست فراموشی سپرده شده است.
تبلیغات
اولین نسخه از سری بازیهای True Crime در سال 2000 عرضه شد و در همان زمان توانست نظرات زیادی را به سوی خود جلب کند. اما رهاکردن نشان تجاری این بازی توسط
نشان میدهد که این ناشر هیچ میلی برای ساخت نسخهی جدید این بازی ندارد. در سال ۲۰۰۱ و یک سال پس از عرضهی اولین نسخه، کمپانی اکتیویژن دامنهی جدیدی را برای این بازی ثبت کرد، اما پس از گذشت ۱۳ سال از ثبت آن، تاریخانقاضای این نشانتجاری به پایان رسیده است. با اینحال هنوز مشخص نیست که آیا اکتیویژن این سری را به کلی فراموش کرده یا در آینده به فکر ساخت نسخهی جدید آن خواهد افتاد. اما هرطور هست، نشانتجاری این بازی قدیمی منقضی و به دست فراموشی سپرده شده است. نظر شما در این رابطه چیست؟
منبع: Dualshockers
داغترین مطالب روز