فروش بسیار خوب بازی Hyrule Warriors: Age of Calamity
Hyrule Warriors: Age of Calamity شاید در حد و اندازه یک دنباله برای The Legend of Zelda: Breath of the Wild نبوده باشد، اما بهعنوان یک بازی موسو، تجربهی بسیار خوبی را در اختیار کاربران قرار داد.
تا پایان ماه دسامبر ۲۰۲۱ بود که مشخص شد کوئی تکمو (Koei Tecmo)، ناشر Hyrule Warriors: Age of Calamity، اعلام کرد که بازی از زمان عرضه خود توانسته ۳.۵ میلیون نسخه فروش داشته باشد. این در حالی است که بهتازگی دنیل احمد، تحلیلگر صنعت بازیهای ویدیویی، در حساب کاربری توییتر خود اعلام کرده که Hyrule Warriors: Age of Calamity تا پایان ماه مارس ۲۰۲۱ (اوایل فروردین ماه) توانسته است فروش خود را به ۳.۷ میلیون نسخه برساند.
بهعبارتی در بازه زمانی سهماهه از آخرین تاریخ ذکر شده، ۲۰۰ هزار نسخه دیگر فروش داشته است. همچنین مشخص شده که این بازی بهترین بازی موسو شرکت کوئی تکمو از نظر میزان فروش است. البته این دستاورد را بازی در هفته اول انتشار خود کسب کرده بود. نظر شما کاربران زومجی دراینباره چیست؟ بازی Hyrule Warriors: Age of Calamity توانست از زومجی نمره ۹ را دریافت کند. زومجی در توضیحات بررسی خود نوشته است: