بررسی بازی Jump Force از دید سایتهای معتبر دنیا
یکی از بازیهای مورد انتظار سال مخصوصا برای طرفداران آثار ژاپنی و انیمهها، بازی Jump Force بود؛ اثری مبارزهای که قصد داشت با گرد هم آوردن شخصیتهای مختلفی از دنیای انیمهها، تجربه جذابی رقم بزند و علاقهمندان را درگیر مبارزهی هیجانانگیزی کند. این بازی توسط استودیو اسپایک چانسافت ساخته شد و باندای نامکو مشهور هم وظیفه انتشار آن را برعهده داشت. با این حال و علیرغم انتظارات بالایی که از این اثر میرفت، نمرههای بازی نشان میدهند که Jump Force نتوانسته اصلا و ابدا در حد این انتظارات ظاهر شود و بیشتر یک تجربه ضعیف است که مشکلات متعددی در بخش بخش خود دارد.
Jump Force در واقع به مناسبت ۵۰ سالگی مجله مانگای شونن جامپ ساخته شده است و در آن شاهد حضور شخصیتهای متعددی از مجموعههایی چون Dragon Ball ،Hunter × Hunter و One Piece هستیم. مبارزات بازی به شکل سه شخصیت در برابر سه شخصیت صورت میگیرند و هریک از کاراکترها، قدرتها و ضربات ویژه خودشان را دارند که به بازیکن اجازه میدهد کمبوهای مختلف را روی دشمنان اجرا کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با بازی، میتوانید پیش نمایش جامپ فورس را در زومجی بخوانید. در ادامه نگاهی به نمرهها و بررسی بازی Jump Force از دید سایتهای معتبر دنیا خواهیم داشت:
Jump Force
- سازنده: اسپایک چانسافت
- ناشر: باندای نامکو
- سبک: مبارزهای
- پلتفرم: پلیاستیشن 4، ایکسباکس وان و پیسی
- تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن
Jump Force اثر مناسبی برای گرامیداشت میراث مجله شونن جامپ است که ویژگیهای مثبتی چون منحصربهفرد بودن شخصیتها و حرکات آنها، مکانیزمهای مبارزاتی مناسب و بخش شخصیسازی خوب دارد اما در عین حال از مشکلاتی چون وجود فیلرهای زیاد در بخش داستانی رنج میبرد.
اگر طرفدار پر و پا قرص انیمهها هستید و دوست دارید اثری را تجربه کنید که بهتان اجازه میدهد با زدن چند کلید افکتهای مبارزهای رنگارنگی را مشاهده کنید، شاید Jump Force بتواند برای چند ساعت یک سرگرمی سطحی باشد. با این حال پس از این چند ساعت، بازی تکراری و یکنواخت میشود. داستان بازی به هیچ وجه پرداخت خوبی ندارد و نتوانسته از جذابیت حضور شخصیتهای محبوب و معروف در کنار هم استفاده خاصی ببرد. همه اینها، وقتی دست به دست هم میدهند باعث میشوند اثری که قرار بود گرامیداشتی برای ۵۰ سالگی شونن جامپ باشد، به یک ناامیدی کامل تبدیل شود.
Jump Force اثری بلندپروازانه است که شاید مشکل اصلی آن، داشتن یک نوع بحران هویتی باشد که باعث میشود بازی نتواند آن چه را که میخواهد به بازیکن منتقل کند. با این حال طرفداران انیمهها، مخصوصا طرفداران قدیمی که شخصیتهای کمتر شناختهشده حاضر در بازی را هم میشناسند، احتمالا از بازی کردن این اثر راضی خواهند بود.
با اینکه Jump Force مشکلات مختلفی دارد، اما درست مثل سری Dissidia اثری است که میتوان هر از گاهی به عنوان یک سرگرمی چند ساعته به سراغش رفت و آن را تجربه کرد.
مبارزات بازی به شدت پوچ هستند و خیلی زود هم تکراری میشوند. همچنین مکانیزمهای تعریفشده در بازی، بیش از آنکه سرگرمکننده باشند، آزاردهنده و حوصلهسربر هستند. این موارد باعث میشوند تا Jump Force از همان ثانیه آغازین تا پایان، یک ناامیدی تمامعیار باشد. مجموعههایی که شخصیتهای آنها در این بازی وجود دارند، قطعا لیاقت بازی بهتری را داشتند و از آن بدتر، اینکه Jump Force اصلا و ابدا اثر مناسبی برای گرامیداشت پنجاهمین سالگرد غول دنیای مانگاها نیست.
دنیای مانگاهای شونن، مملو از رنگ، زیبایی و خلاقیت است. بازی Jump Force توانسته شخصیتهای مختلف این دنیا را در قالب یک بازی ویدیویی گرد هم بیاورد اما مشکل این است که بازی، اصلا و ابدا نتوانسته ویژگیهای مثبت دیگر این دنیا را هم ارائه کند و به همین دلیل صرفا یک گردهمایی شخصیتها است و نه چیزی بیشتر.
در مجموع، میتوان گفت که Jump Force اصلا و ابدا آن بازی مبارزهای جذابی که انتظارش را داشتیم نیست. با این حال همانطور که اکثر منتقدین هم اشاره کردهاند، شاید صرفا به عنوان یک تجربه چندساعته برای افرادی که عاشق مانگا و انیمهها هستند، جذابیت داشته باشد. نظرات خود را در مورد نمرههای این بازی با زومجی بهاشتراک بگذارید.