بسته‌ الحاقی Turning Tides بازی Battlefield 1 برای مدتی محدود رایگان شد

چهارشنبه 6 تیر 1397 - 15:29
مطالعه 1 دقیقه
Battlefield 1
برای مدت کوتاهی می‌توانید بسته‌های الحاقی Turning Tides را برای Battlefield 1 و Second Assault برای Battlefield 4 را به صورت رایگان دریافت کنید.
تبلیغات

کمپانی EA دو DLC سری Battlefield را با هدف تبلیغ برای Battlefield V به صورت رایگان منتشر می‌کند. این بار بازیکنان می‌توانند بسته‌ی الحاقی Turning Tides بازی Battlefield 1 را که حول نبرد‌های نیروهای دریایی می‌چرخد، به همراه بسته‌ی الحاقی Second Assault که نقشه‌های قدیمی زیادی از سری Battlefield را با رنگ و رویی تازه به Battlefield 4 اضافه می‌کند، به صورت رایگان برای روی Xbox One و PlayStation 4 دریافت کنند.

Turning Tides چهار نقشه‌ی چند نفره‌ی جدید، کلاس Infiltrator Elite، بخش Operation جدید و Royal Marines را به بازی اضافه می‌کند، در حالی که Second Assault حاوی نسخه‌های بازسازی شده‌ی چند نقشه‌ی قدیمی سری از جمله Operation Firestorm ،Operation Metro ،Golf of Oman و Caspian Border است. در حال حاضر این دو بسته‌ی الحاقی رایگان تنها برای دو کنسول PS4 و Xbox One در دسترس هستند و خبری از عرضه‌ی رایگان آن‌ها برای نسخه‌ی کامپیوتر این بازی‌ها نیست. به نظر می‌رسد که این دو بسته‌ی الحاقی حداقل به مدت یک هفته در دسترس باشند.

نظرات