ورود تاد هاوارد به تالار مشاهیر صنعت بازی سازی

جمعه ۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۲
مطالعه 2 دقیقه
Todd Howard (تاد هاوارد)
اخیرا بتسدا تایید کرده تاد هاوارد که کارگردانی بازی‌هایی همچون Skyrim و Fallout 4 را بر عهده داشته به تالار مشاهیر صنعت بازیسازی می‌پیوندد.
تبلیغات

تاد هاوارد که اخیرا جایزه «یک عمر فعالیت» را دریافت کرده حال با تایید بتسدا این طراح و کارگردان مشهور که نقش به سزایی در پیشرفت صنعت داشته به تالار مشاهیر بازی‌سازی خواهد پیوست. او که به عنوان کارگردان بازی‌های بسیار موفق و پرفروشی همچون The Elder Scrolls IV: Oblivion ،Fallout 4 ،Fallout 3 و Skyrim یاد می‌شود از سوی آکادمی هنر و علوم‌های تعاملی به عنوان ۲۲مین شخصی که قرار است به تالار مشاهیر صنعت بازی‌سازی ملحق شود معرفی شد و او این جایزه بسیار ارزشمند و مهم را در جریان مراسم D.I.C.E در فوریه سال ۲۰۱۷ دریافت خواهد کرد.

مایک فیشر رئیس آکادمی هنر و علوم‌های تعاملی در خصوص این موضوع گفته است:

مطمئنا بسیاری از ما زمان فراوانی را در دنیاهای که تاد خلق کرده است گذرانده‌ایم. او توانسته رابطه بین گیمران و بازی‌ها را بیشتر از قبل به هم نزدیک کند و مِدیوم داستان سرایی را در صنعت بازی‌سازی بهبود ببخشد.

تاد هاوارد ابتدا به عنوان یک دانشجو در اوایل دهه نود میلادی نزد بتسدا رفته و از آن‌ها درخواست یک کار را کرد. او به صورت رسمی فعالیت خود را در این شرکت از سال ۱۹۹۴ شروع کرد و اولین بازی او با نام The Terminator: Future Shock از سوی بتسدا منتشر شد. بعد از مدتی او به عنوان طراح بازی The Elder Scrolls II -- Daggerfall انتخاب شد و در سال ۱۹۹۸ تاد هاوارد مدیر پروژه The Elder Scrolls Adventures: Redguard انتخاب شد و روند پیشرفت او با طراحی و کارگردانی ادامه بازی‌های سری The Elder Scrolls مانند Morrowind ،Oblivion و Skyrim به بالاترین سطح خود رسید.

مراسم D.I.C.E در تاریخ ۵ اسفند ۱۳۹۵ در شهر لاس وگاس برگزار خواهد شد. پیت هاینز نیز در خصوص این جایزه گفته است:

آکادمی هنر و علوم‌های تعاملی تاکنون از افرادی مانند هیدئو کوجیما، تیم سوئنی، گیب نیول، شیگرو میاموتو و خالقین استودیو قدرتمند و فوق العاده محبوب بایوور یعنی گِرک زِشاک و رِی میویکا تقدیر کرده و آن‌ها را به تالار مشاهیر صنعت بازی‌سازی وارد کرده‌اند.

تاکنون نامزد‌های بخش‌های مختلف D.I.C.E معرفی نشده‌اند و البته قابل اشاره است که این مراسم بسیار معتبر ربطی به استودیو DICE، سازنده سری Battlefield ندارد و چهار حرف D.I.C.E نیز مخفف طراحی، نوآوری، برقراری ارتباط و سرگرمی است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات