رونمایی MSI از جدید‌ترین کیس های خود در کامپیوتکس 2019

دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۰
مطالعه 4 دقیقه
کیس MSI
شرکت MSI به‌عنوان یکی از فعالان حوزه تولید محصولات گیمینگ، جدید‌ترین کیس‌های خود را در کامپیوتکس ۲۰۱۹ معرفی کرد.
تبلیغات

شرکت MSI بیشتر با مادربرد، کارت‌های گرافیک، نمایشگر و لوازم جانبی شناخته می‌شود. کیس کامپیوترهای شخصی از حوزه‌هایی بوده که MSI کمتر به آن پرداخته است. البته قبلا نمونه‌هایی از این دسته محصولات با طراحی شرکت‌هایی همچون کولر مستر و NZXT توسط MSI معرفی شده‌اند. به‌هرحال نمایشگاه کامپیوتکس ۲۰۱۹ فرصتی بود تا MSI هم در بازار کیس کامپیوترهای دسکتاپ خودی نشان دهد. محصولات جدید شرکت که درکنار تراشه‌های X570 شرکت AMD به نمایش درآمدند، به‌صورت کامل در داخل MSI طراحی و ساخته شدند و به‌نظر می‌رسد تایوانی‌ها عزمی جدی برای تصاحب سهمی از بازار کیس کامپیوتر داشته باشند.

Sekira 500X

محصول پرچم‌دار MSI در بازار کیس‌های کامپیوتری به‌نام Sekira 500X معرفی شد. این کیس در دسته‌بندی تجهیزات حرفه‌ای با ابعاد تقریبا بزرگ یا Mid Tower قرار می‌گیرد. شرکت سازنده از صفحات جانبی کاملا شیشه‌ای با صفحات آلومینیمی در جلو و بالای کیس استفاده کرده است که طراحی جذابی را به آن می‌دهد. به‌علاوه سه فن ۲۰۰ میلی‌متری ARGB در محصول جدید MSI قرار دارد.

کیس جدید MSI پشتیبانی کاملی از سخت‌افزارهای خنک‌کننده به‌کمک آب ارائه می‌کند که می‌توان به دریچه‌ی بالایی برای رادیاتور و خروجی‌های هوا اشاره کرد. دریچه‌های هوایی در این کیس، احتمالا کارایی بهتری نسبت به نمونه‌های موجود مجهز به صفحه‌ی شیشه‌ای سکوریتی در بازار ارائه می‌کند.

فن‌های 500X با فیلترهای مش‌شده پوشیده شده‌اند و ازطریق پنل‌های شیشه‌ای سکوریتی اطراف کیس به‌راحتی می‌توان عملکرد آن‌ها را مشاهده کرد. اگر طراحی عمودی برای نصب کارت گرافیک در این کیس استفاده شود، دمای عملکردی بسیار افزایش خواهد یافت. درنتیجه فواصل ایجاد شده بین فن‌ها و فیلترهای مش‌شده اهمیت بالایی پیدا می‌کنند که در کیس Sekira با پیاده‌سازی فضاهایی به قطر دو اینچ شاهد فضای مناسبی برای جریان شدید هوای فن‌ها هستیم.

کیس MSI
کیس MSI
کیس MSI
کیس MSI

پنل‌های شیشه‌ای کناری کیس قابل برداشتن هستند و لولاهایی در جلو و پشت هردوی آن‌ها پیاده‌سازی شده است. قطعات آهنربایی نیز در داخل لبه‌ها قرار دارند که قرارگیری صحیح پنل‌های شیشه‌ای را تضمین می‌کنند. هیچ مکانیزمی برای قفل کردن پنل‌ها وجود ندارد، اما قطعات آهنربایی برای نگه‌داشتن آن‌ها کافی هستند. برای جابه‌جایی و باز کردن پنل‌ها نیز یک دسته‌ در هریک از آن‌ها قرار دارد.

خانواده‌ی کیس‌های 500X شرکت MSI در سه طراحی به نام‌های 500X، 500G و 500R عرضه می‌شوند. الگوی داخلی، ورودی و خروجی‌های پنل جلویی و پشتیبانی سخت‌افزاری مشابهی در هر سه مدل خانواده‌ی 500X وجود دارد. تنها طراحی ظاهری مدل‌ها با هم تفاوت دارد. در طراحی مدل 500G از جزئیات زیبایی‌شناختی بیشتری استفاده شده است و شاهد پنل‌های آلومینیمی براق در جلو و بالا و همچنین استفاده از طراحی مسی در آن هستیم. درمقابل مدل 500X طراحی شیشه‌‌ای با نورپردازی RGB قرار دارد. چنین طراحی‌هایی از سوی MSI، دسته‌های گوناگون کاربران با سلایق متفاوت را راضی خواهد کرد.

مشخصات MSI Sekira 500X/G

MSI Harpe 300X

محصولات دیگر MSI در دسته‌بندی کیس‌ها به‌نام Harpe 300X و 300R معرفی شدند. نکته‌ی اصلی این محصولات، تلاش برای کاهش حداکثری صدا در آن‌ها است. در طراحی خانواده‌ی هارپ به‌جای استفاده از شیشه‌های سکوریتی از شیشه‌های لمنیتی استفاده شد. چنین شیشه‌هایی عموما در خودروها یا وسایل موتوری دیگر دیده می‌شود و کمتر شرکتی آن‌ها را در کیس‌های کامپیوتری نصب می‌کند. طراحی شیشه‌ها هم با دقت درکنار کیس لحاظ شد تا فاصله‌ای هم بین آن‌ها و بدنه‌ی کیس نباشد و نویز صدا به کمترین حد ممکن برسد.

در جلوی کیس هارپ شاهد یک در لولایی هستیم که فن فیلتر دار پلاستیکی در پشت آن قرار می‌گیرد. در جلویی به‌راحتی و با استفاده از دستگیره‌ی کوچکی در بالا برداشته می‌شود. در بالای کیس پوشش‌هایی برای فن‌های بالایی قرار دارد که از خروج هرگونه صدا جلوگیری می‌کند. البته چنین پوشش‌هایی خروج هوا را نیز دشوار می‌کنند. البته فراموش نکنید که سری هارپ با تمرکز بر خنک‌کنندگی عالی طراحی نشده‌اند.

کیس MSI
کیس MSI
کیس MSI
کیس MSI

خانواده‌ی کیس‌های هارپ برای افرادی مناسب هستند که بیش از خنک‌کنندگی به صدای کم کیس اهمیت می‌دهند. شاید کاربردهایی همچون استودیوهای موسیقی یا هر موقعیت وابسته به سکوت بتواند بهره‌وری بالایی از کیس‌های جدیدی MSI داشته باشد. البته برای مواقعی که فشار سنگین به قطعات وارد می‌شود و دما افزایش می‌یابد، می‌توان پنل جلویی و بالایی را به‌راحتی باز کرد تا هوا جریان پیدا کند.

کیس‌های هارپ به‌جز طراحی خارجی خاص،‌ از لحاظ پشتیبانی از سخت‌افزار، تفاوت چندانی با نمونه‌های پرچم‌دار MSI ندارند. پشتیبانی مادربرد دقیقا با سری Sekira یکی است و تنها تعداد درایوهای قابل پشتیبانی یک عدد کمتر می‌شود. طراحی پنل ورودی/خروجی نیز کمی با مدل‌های دیگر تفاوت دارد.

مشخصات MSI Harpe 300X/R

داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات