۳ غذای ترکیه‌ای متفاوت که حتما باید امتحان کنید

دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۵
مطالعه 3 دقیقه
غذاهای ترکیه ای
ترکیه غذاهای خوشمزه و خوش آب و رنگ زیادی دارد که در این مقاله به معرفی ۳ مورد از بهترین آن‌ها می‌پردازیم که کمتر میان گردشگران شناخته شده‌اند.
تبلیغات

طراوت و سادگی دو عنصر اصلی در غذاهایترکیههستند. در خوراکی‌های مردم ترکیه، سبزیجات تازه و مواد خوشمزه همراه گوشت نرم و چاشنی‌دار به چشم می‌خورد. یکی از معروف‌ترین غذاهایی که ترکیه با آن شهرت یافته است، دونرکباب (donar kebab) است که طعم بسیار خوبی دارد.

البته اغلب غذاهای این کشور لذیذ هستند و گاهی‌اوقات میل کردن آن‌ها در خیابان‌ از طریق دست‌فروشان نیز بسیار لذت‌بخش‌ است.

اکثر افراد شکمو و علاقه‌مند به غذاهای ترکیه‌ای، حتما نام دونر کباب را شنیده‌ و بسیاری، این غذا را نوش جان کرده‌اند. اما غذاهای ترکیه‌ای فقط به همین مورد ختم نمی‌شوند. در ادامه این مقاله می‌خواهیم ۳ مورد از بهترین، خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین غذاهای ترکیه را به شما معرفی کنیم که گردشگران کمتری سراغ آن‌ها می‌روند.

اگر به ترکیه سفر کردید، حتما در رستوران‌ها از این غذاها نوش جان کنید. کمتر کسی پیدا می‌شود که در سفر ترکیه از چنین غذاهای خوشمزه‌ای به‌راحتی بگذرد!

کجارو به مسافرانی که می‌خواهند به ترکیه سفر کنند بهترین آفر تور ترکیه را ارائه می‌کند. در کجارو می‌توانید انواعتور ترکیه را که از طرف آژانس‌های معتبر عرضه شده‌اند مشاهده و با مقایسه آن‌ها تور مورد نظر خود را با ارزان‌ترین قیمت خریداری کنید.

غذاهای ترکیه ای

اگر فکر می‌کنید که خوردن تخم مرغ به شکل‌های گوناگون برای صبحانه خسته‌کننده است، بهتر است کمی دقیق‌تر به اطراف خود نگاه کنید. Menemenغذایی شبیه بهShakshukaاست که در بین مردم ترکیه محبوبیت زیادی دارد و در واقع ترکیبات اصلی آن شامل تخم مرغ و سبزیجات تازه است. پیاز، گوجه فرنگی و فلفل از جمله مواد اصلی این غذا هستند. Menemenیک صبحانه عالی به‌شمار می‌رود و البته موادی نظیر پنیر و سوسیس تند را نیز گاهی به این غذا اضافه می‌کنند. بدون شک تمام دوست‌داران صبحانه، عاشقMenemenخواهند شد و سعی خواهند کرد آن را با نان و سرعت کم بخورند تا نهایت لذت را ببرند. در حقیقتMenemenشباهت بسیاری به املت گوجه فرنگی دارد.

غذاهای ترکیه ای

Mercimek Corbasiبه معنای واقعی همان سوپ عدس است. این سوپ را تقریبا در هر جایی از ترکیه می‌توان پیدا کرد و محبوبیت زیادی دارد. سوپ عدس در ترکیه از ترکیب ساده‌ای بهره می‌برد و تنها شامل پوره عدس و ادویه‌جات مختلف است که در این بین می‌توان به گشنیز و تکه‌هایی از لیموی تازه اشاره کرد. البته در کنار این سوپ، ترشی (Tursu) نیز استفاده می‌شود که کلم، سبزیجات، هویج و زیتون از مواد تشکیل‌دهنده‌ی این ترشی هستند. البته نان داغPitaنیز یکی دیگر از موادی است که در کنار سوپ میل می‌شود. سوپ عدس یکی از ارزان‌ترین و در دسترس‌ترین غذاهای ترکیه است و در هر جایی نظیر رستوران‌های مجلل یا کافه‌های شبانه می‌توان آن را تهیه کرد.

غذاهای ترکیه ای

Lahmacunدر ترجمه‌های متداول به عنوان پیتزای ترکیه شناخته می‌شود و شیوه تلفظ آن نیزlah mah joonاست. در واقعLahmacun یک نوع ماده غذایی است که در آن لایه‌ای نان و ورقه‌هایی از گوشت وجود دارد و مواد مختلفی نیز به‌ عنوان چاشنی در کنار آن سرو می‌شوند. این غذا اغلب به‌صورت تازه پخت و سرو می‌شود و حتی می‌تواند برای دو یا سه وعده غذایی کافی باشد. پیاز و گشنیز از جمله موادی هستند که باعث می‌شوند این غذا حس و حال متفاوتی داشته باشد و یکی از بهترین چاشنی‌ها برای گوشت گاو هستند. گاهی در کنار این غذا مقداری بادام زمینی و انار نیز سرو می‌شود. در واقعLahmacunنوعی پیتزا است که ساختار طبیعی‌تری دارد و شکل و شمایل قدیمی خود را نیز حفظ کرده است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات