معلم داوطلب ۷۷ ساله‌ای در دبستان جری لی فین واقع در شهر دوثن ایالت آلاباما، پس از درگیری با یک دانش‌آموز زیر ۱۰ سال بر سر کارت‌های Pokémon توسط پلیس بازداشت شد. دوربین‌های مداربسته مدرسه نشان می‌دهند که اسکار ترویت جونیور این کودک را چندین بار هدف ضربه قرار داده است. در پی این واقعه، فرد مذکور به اتهام آزار و اذیت روانه بازداشتگاه شهر دوثن شد.

به‌گزارش ign.com، افسران مسوول تامین امنیت مدارس پس از دریافت گزارش درگیری در تاریخ ۳۱ اوت ۲۰۲۶، به محل حادثه اعزام شدند. ویلیام ای. بنی، رئیس پلیس شهر دوثن، گفت:

«ایمنی دانش‌آموزان اولویت اصلی اداره پلیس دوثن در مدارس این شهر محسوب می‌شود.»

هنوز جزئیات دقیقی درباره وضعیت جسمانی دانش‌آموز یا نوع و ارزش کارت‌های مورد مناقشه منتشر نشده است. بازار داغ کارت‌های Pokémon پیش از این نیز حوادث متعددی رقم زده بود؛ از جمله سرقت با اره‌برقی در فلوریدا با خسارت بیش از ۱۰ هزار دلار و معاملات جعلی کارت‌های گران‌قیمت با مبالغی بالغ بر ۴ هزار دلار که چالش‌های امنیتی فراوانی برای فروشگاه‌ها و مجموعه‌داران ایجاد کرده‌اند.

به نظر شما چرا تب خرید و فروش کارت‌های کلکسیونی تا این حد در میان اقشار مختلف جنجال‌آفرین شده است؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.