ایکس باکس لایو و ID@Xbox از هولولنز پشتیبانی می کنند

سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۵
مطالعه 1 دقیقه
microsoft-hololens-2
کمتر از یک ساعت به آغاز کنفرانس ۲۰۱۵ گیمزکام مایکروسافت مانده است و کم کم اخبار مختلفی از این شرکت شروع به منتشر شدن کرده است. یکی از این خبرها در مورد قابلیت‌ جدید پشتیبانی ایکس باکس لایو و ID@XBOX از هدست هولولنز است.
تبلیغات

 دیروز و در جریان GDC اروپا، مایکروسافت از برنامه‌ای به نام  «یک بازی برای ایکس باکس، موبایل، پی‌سی و هولولنز» رونمایی کرد. در توضیح این برنامه جدید، مایکروسافت گفت که API ویندوز لایو علاوه بر ایکس باکس وان و ویندوز ۱۰، توسط هولولنز و ویندوزفون هم پشتیبانی خواهد شد. ایده پشت این برنامه این است که سازندگان ID@XBox بتوانند یک نرم‌افزار بسازند و در تمام این ۴ پلتفرم اجرا کنند.

با اعلام این خبر ما باید امیدوار باشیم که در آینده نزدیک بتوانیم یک بازی را یک بار خریده و روی این چهار پلتفرم بازی کنیم. همچنین توانایی جابه جا کردن ذخیره‌ بازی‌‌ها و اچیومنت‌ها بین این پلتفرم‌ها برای بازیکنان فراهم می‌شود. 

منبع: Destructoid

[alert variation="alert-warning"]برای مشاهده کلیه اخبار، مقالات و حواشی مربوط به گیمزکام ۲۰۱۵ به صفحه اختصاصی این رویداد در زومجی مراجعه کنید [/alert]

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات