سامسونگ از گلکسی زد فولد ۸ و مدل اولترا رونمایی کرد

چهارشنبه 31 تیر 1405 - 18:30
مطالعه 3 دقیقه
نمای نزدیک از دو گوشی هوشمند تاشو سامسونگ گلکسی زد فولد ۸ با صفحه نمایش روشن و آیکون‌های اپلیکیشن.
سامسونگ با معرفی گلکسی زد فولد ۸ و زد فولد ۸ اولترا، دو گوشی تاشدنی جدید با طراحی عریض‌تر و تمرکز ویژه بر قابلیت‌های دوربین را به بازار عرضه می‌کند.

سامسونگ سرانجام از نسل جدید گوشی‌های تاشدنی خود با نام‌های گلکسی زد فولد ۸ و گلکسی زد فولد ۸ اولترا پرده برداشت.

به‌گزارش gsmarena.com، سامسونگ سری جدید گلکسی زد را «کامل‌ترین ترکیب محصولات خود تا به امروز» توصیف کرده است. نکته‌ی مهم این است که گلکسی زد فولد ۸ جانشین مستقیم زد فولد ۷ محسوب نمی‌شود، بلکه مدل اولترا است که این نقش را بر عهده دارد.

گلکسی زد فولد ۸ در حالت بسته، دستگاهی با نمایشگر بیرونی ۵.۵ اینچی و نسبت تصویر ۱۰:۱۶ است که با ۸۱.۹ میلی‌متر عرض، یادآور گوشی‌های کوچک گذشته است. ضخامت این دستگاه در حالت بسته ۹.۷ میلی‌متر و وزن آن ۲۰۱ گرم است. با باز کردن گوشی، کاربر به نمایشگر داخلی ۷.۶ اینچی با نسبت تصویر ۴:۳ دسترسی پیدا می‌کند که برای مطالعه و تماشای عکس ایده‌آل است. نمایشگر بیرونی از پنل LTPO OLED با رزولوشن ۱۲۴۸ در ۱۹۷۲ پیکسل و نمایشگر داخلی از پنل LTPO OLED با رزولوشن ۱۸۴۸ در ۲۴۴۸ پیکسل بهره می‌برند که روشنایی آن به ۳۰۰۰ نیت می‌رسد.

قلب تپنده‌ی هر دو مدل، تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ است. مدل استاندارد فولد ۸ با ۱۲ گیگابایت رم در نسخه‌های ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی و ۱۶ گیگابایت رم در نسخه‌ی یک ترابایتی عرضه می‌شود. انرژی این دستگاه را باتری ۴۸۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۴۵ وات تامین می‌کند که نسبت به نسل قبل افزایش یافته است.

در بخش دوربین، گلکسی زد فولد ۸ از ترکیب دوگانه‌ی ۵۰ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی و فوق‌عریض دارد. دوربین اصلی از لرزشگیر اپتیکال و زوم ۲ برابری درون‌سنسوری پشتیبانی می‌کند. دو دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی نیز روی نمایشگر بیرونی و داخلی تعبیه شده‌اند. گلکسی زد فولد ۸ در رنگ‌های گرافیت، کرم و اسطوخودوس عرضه می‌شود و فروشگاه اینترنتی سامسونگ رنگ انحصاری پسته‌ای را نیز ارائه می‌دهد.

در سوی دیگر، گلکسی زد فولد ۸ اولترا با تمرکز ویژه بر قابلیت‌های دوربین معرفی شد. این مدل به یک دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با قابلیت‌های پیشرفته‌ی HDR و فیلمبرداری 8K مجهز شده است. دوربین فوق‌عریض ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۳ برابر، سایر اجزای سیستم تصویربرداری این دستگاه را تشکیل می‌دهند.

مهم‌ترین پیشرفت سخت‌افزاری در مدل اولترا، استفاده از باتری سیلیکون-کربن با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت است که جهشی ۱۴ درصدی نسبت به نسل قبل محسوب می‌شود. سامسونگ برای نخستین بار از این فناوری در گوشی‌های خود استفاده کرده است. سرعت شارژ سیمی نیز به ۴۵ وات و شارژ بی‌سیم به ۲۰ وات افزایش یافته است. ابعاد دستگاه در حالت بسته ۷۲.۸ میلی‌متر عرض و ۸.۹ میلی‌متر ضخامت دارد و وزن آن ۲۱۵ گرم است.

هر دو گوشی با اندروید ۱۷ و رابط کاربری One UI 9 عرضه می‌شوند و از Wi-Fi 7 و بلوتوث ۶.۰ پشتیبانی می‌کنند. گواهی IP48 نیز مقاومت در برابر گرد و غبار و آب را تضمین می‌کند. فناوری جدید Flex Titanium با ترکیب لایه‌ای از آلیاژ تیتانیوم و صفحه‌ی تیتانیومی تقویت‌شده، مقاومت نمایشگر را در برابر ضربه و فشار افزایش می‌دهد. پیش‌فروش این دستگاه‌ها از امروز آغاز شده و خریداران از اشتراک ۶ ماهه‌ی Google AI Pro با ۵ ترابایت فضای ابری بهره‌مند می‌شوند.

نظر شما درباره‌ی طراحی عریض‌تر گلکسی زد فولد ۸ و استفاده از باتری سیلیکون-کربن در مدل اولترا چیست؟ دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نظرات