شایعه حذف نشدن اکانت ایرانی‌ها در تلگرام صحت ندارد

جمعه 7 فروردین 1405 - 14:01
مطالعه 1 دقیقه
کاربر مشغول استفاده از تلگرام
اخیرا شایعه‌ای مبنی بر حذف نشدن اکانت ایرانی‌ها در تلگرام منتشر شده که به نظر می‌رسد حقیقت ندارد.

در پی قطعی اینترنت در ایران، یکی از نگرانی‌های کاربران حذف شدن خودکار اکانت‌های تلگرام با پشت سر گذاشتن مدت زمان تعیین‌شده در آن است. به طور دقیق‌تر، اکانت‌های تلگرام به صورت پیش‌فرض اگر ۶ ماه فعالیتی نداشته باشند، حذف می‌شوند. اما امکان تغییر این بازه زمانی به صورت دستی هم وجود دارد.

حال شایعه شده بود که پاول دورف، مالک تلگرام، اعلام کرده اکانت‌های ایرانی به دلیل قطعی اینترنت، از این قاعده مستثنی هستند و حذف نخواهند شد. با این حال به گزارش سیتنا، چنین اظهارنظری در هیچ منبع رسمی منتشر نشده است و صحت ندارد.

باید منتظر ماند و دید قطعی اینترنت تا چه زمانی ادامه‌دار خواهد بود؛ اما کاربرانی که مدت زمان غیرفعال شدن اکانت خودشان را روی بازه‌های کوتاهی تنظیم کرده باشند، ممکن است در صورت تداوم این قطعی شاهد حذف آن باشند.