بخشی از اختلال بانک سپه برطرف شد

سه‌شنبه 19 اسفند 1404 - 19:30
مطالعه 1 دقیقه
بانک سپه لوگو
پس از چند ساعت اختلال در دسترسی به خدمات بانک سپه، شاهد رفع برخی از مشکلات هستیم.
تبلیغات

از ساعات پایانی دیشب، شاهد بروز مشکلاتی در دسترسی به خدمات بانک‌های ملی و سپه بودیم. چند ساعت پیش بانک ملی از رفع این مشکلات خبر داد و حال بانک سپه هم اعلام کرده که برخی از مشکلات در دسترسی به خدمات این بانک رفع شده‌اند.

به نقل از ایسنا، بانک سپه اعلام کرد: خدمات عابربانک و پایانه‌های فروشگاهی این بانک در حال حاضر برقرار است و سایر خدمات بانکی نیز طی ساعات آینده در دسترس مشتریان قرار می‌گیرد.

بانک سپه همچنین اطلاعیه‌ای هم برای این منظور منتشر کرده است:

«ضمن عرض پوزش بابت بروز تأخیر در ارائه خدمات بانکی، به اطلاع هموطنان و مشتریان گرامی بانک سپه می‌رساند، هم اکنون ارائه خدمات بانکی از طریق دستگاه‌های عابربانک و پایانه‌های فروشگاهی (POS) طبق روال عادی فراهم می‌باشد و طی ساعات آتی، همراه بانک و اینترنت بانک نیز عملیاتی می‌شود. شعب بانک نیز طبق روال روزانه ارائه خدمات بانکی خواهند داد.»

تبلیغات
تبلیغات

نظرات