وعده جدید برای اتصال اینترنت: هفته آینده!

سه‌شنبه 30 دی 1404 - 20:52
مطالعه 1 دقیقه
قطع اینترنت در ایران
در جدیدترین به‌روزرسانی از زمان اتصال دوباره اینترنت، عضو شورا اطلاع‌رسانی دولت به هفته آینده اشاره کرده است.
تبلیغات

در حالی که نزدیک به دو هفته از قطع اینترنت در ایران می‌گذرد، طی روزهای گذشته شاهد توضیحات مختلفی در مورد زمان وصل مجدد اینترنت بودیم و از سه شنبه (امروز) تا آخر هفته در صحبت‌های نمایندگان مجلس یا اعضای دولت برای این موضوع اعلام شده است.

حال در جدیدترین اظهارنظر اینچنینی، به نقل از برترین‌ها، محمد عطریانفر، عضو شورا اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به اینکه شرایط امنیتی مناسب‌تر شده است، گفت:

« احتمالا در هفته‌ی آینده ما به یک نقطه منطقی برسیم و این دسترسی‌ها (اینترنت) مجدد به شرایط اول خود برگردد.»

وی در ادامه اشاره کرد: «با بازگشتن به حالت عادی، پلتفرم‌هایی با منشا غیرایرانی در همان وضعیت فیلترینگ خواهند بود.‌‌ ولی نسبت به وضعیت قبل، تصورم این است که محدودیت های بیشتری اعمال نشود و به همان حالت اول برگردیم.»

نظرات