کریستیانو رونالدو روی هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کند

شنبه 15 آذر 1404 - 18:39
مطالعه 1 دقیقه
کریستیانو رونالدو در لباس تیم ملی پرتغال
کریستیانو رونالدو با سرمایه‌گذاری در یک استارتاپ هوش مصنوعی، رقیب مستقیم گوگل را برای آینده تجاری خود انتخاب کرد.
تبلیغات

به نقل از یاهو، کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال پرتغال به‌تازگی سهامی در شرکت Perplexity AI Inc خریداری کرده است که تاکنون مهم‌ترین سرمایه‌گذاری بین‌المللی او به حساب می‌آید. جزئیات مالی و میزان سهم رونالدو اعلام نشده است. علاوه‌بر خرید سهام، Perplexity AI یک قرارداد اسپانسری جهانی با رونالدو امضا کرده و یک مرکز تعاملی برای طرفداران روی موتور جستجوی خود راه‌اندازی کرده است.

Perplexity AI که در سال ۲۰۲۲ تأسیس شد، به سرعت به یکی از استارتاپ‌های پیشرو در حوزه هوش مصنوعی تبدیل شده و خود را به‌عنوان رقیبی مستقیم برای گوگل معرفی کرده است. این شرکت مستقر در سان‌ فرانسیسکو در دور سرمایه‌گذاری سپتامبر با ارزش ۲۰ میلیارد دلار ارزیابی شد و همزمان ابزارهای سازمانی، اشتراک‌های پولی و حضور بین‌المللی خود را گسترش داده است.

رونالدو که اکنون در عربستان سعودی مستقر است و برای تیم النصر بازی می‌کند، بر‌اساس Bloomberg Billionaires Index ثروتی حدود ۱.۴ میلیارد دلار دارد و تا‌کنون بیشتر در پرتغال از جمله خرید مرکز راکت‌بال لیسبون در ۲۰۲۴، هتل‌ها، باشگاه‌های ورزشی و یک گروه رسانه‌ای سرمایه‌گذاری کرده است.

این سرمایه‌گذاری تنها چند هفته پس از دیدار رونالدو با دونالد ترامپ در واشینگتن انجام شد؛ دیداری که ویدئوی آن در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد و گمانه‌زنی‌ها درباره روابط تجاری یا تبلیغاتی احتمالی را برانگیخت.

نظرات