گلکسی اس 8 و گلکسی اس 8 پلاس معرفی شدند
کمپانی سامسونگ سرانجام پس از ماهها گمانهزنی از گوشیهای هوشمند مورد انتظار گلکسی اس 8 و گلکسی اس 8 پلاس پردهبرداری کرد. کرهایها پس از عرضهی ناموفق گلکسی نوت ۷ و مشکلات به وجود آمده در پی آن، تمام تلاش خود را به کار بستند تا برای جلب رضایت کاربران و طرفداران خود، گوشی هوشمند بینقصی را روانهی بازار کنند تا بدین ترتیب خاطرات تلخ و ناخوشایند گلکسی نوت ۷ را از ذهنها پاک کند.
اما حاصل تلاشهای مهندسان و طراحان سامسونگ، گوشیهای هوشمند گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس است؛ گوشیهایی که قرار است جانشینی برای گلکسی اس ۷ و گلکسی اس ۷ اج شوند. سامسونگ همانند گذشته در گوشیهای جدید خود نیز از ترکیب شیشه و فلز بهره گرفته و پنل پشت آنها را از جنس شیشه ساخته است. لبههای این پنل خمیده است تا در دست گرفتن آن ساده باشد. اما بر خلاف گذشته، این بار فریم فلزی گوشی همرنگ با بدنه است تا بر جذابیت محصول افزوده شود.
سامسونگ برای نخستینبار و پس از مدتهای طولانی، سنتشکنی کرده و کلیدهای فیزیکی و خازنی ناوبری را از گوشیهای خود حذف کرده است تا بدین ترتیب حاشیههای نمایشگر بسیار باریک شوند. سامسونگ با حذف کلید فیزیکی هوم، حسگر اثر انگشت را به پشت پنل و سمت راست دوربین منتقل کرده است که محل نامتعارفی به شمار میرود. همانطور که پیشبینی میشد گوشیهای گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس در برابر آب و گردوغبار مقاوم هستند و گواهی IP68 را نیز از موسسهی استاندارد IEC کسب کردهاند.
سال گذشته سامسونگ نمایشگر گلکسی اس ۷ را از نوع تخت و نمایشگر گلکسی اس ۷ اج را از نوع خمیده در نظر گرفته بود؛ اما این بار نمایشگر هر دو گوشی گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس از نوع خمیده هستند. این نمایشگرها همانند گذشته از نوع Super AMOLED هستند و ابعاد آنها به ترتیب ۵.۸ و ۶.۲ اینچ با رزولوشن ۲۹۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل است. نکتهی جالب توجه در مورد این نمایشگرها، نسبت تصویر ۱۸.۵ به ۹۹ آنها است.
سامسونگ هر دو گوشی گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس را به پردازندهی اختصاصی بالاردهی خود موسوم به اکسینوس ۸۸۹۵ مجهز کرده است. این پردازنده هشت هستهای بوده و فرکانس پردازشی آن ۲.۵ گیگاهرتز است؛ البته همانند در برخی از بازارها، گوشیهای مورد بحث به همراه جدیدترین پردازندهی بالاردهی کوالکام، یعنی اسنپدراگون ۸۳۵ عرضه خواهد شد. سامسونگ این بار نیز حافظهی رم ۴ گیگابایتی را برای گوشیهای بالاردهی خود در نظر گرفته و آنها را به ۶۴ گیکابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 2.0 با قابلیت ارتقا از طریق درگاه میکرو اسدی مجهز کرده است.
از سایر مشخصات فنی گوشیهای جدید سامسونگ میتوان به پشتیبانی از وایفای گیگابیت دوبانده، LTE ،GPS، بلوتوث نسخهی 4.2، NFC و پورت یواسبی نوع سی اشاره کرد. وظیفهی شارژدهی گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس به ترتیب بر عهدهی باتریهایی با ظرفیت ۳۰۰۰ و ۳۵۰۰ میلیآمپر ساعت خواهد بود. همچنین هر دو گوشی از شارژ سریع بیسیم نیز پشتیبانی خواهند کرد.
دوربین دو گوشی مانند گذشته ۱۲ مگاپیکسلی و ابعاد پیکسلی آن ۱.۴ میکرون خواهد بود. این دوربین از لنزی با f/1.7 بهره میبرد، مجهز به فوکوس Dual-Pixel است و لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) نیز برای آن در نظر گرفته شده است. دوربین این گوشی امکان ثبت ویدیوی 4K را نیز دارد. سامسونگ فوکوس لیزری را نیز برای اطمینان بیشتر به پرچمدار جدید خود اضافه کرده است. دوربین سلفی گوشی حسگری ۸ مگاپیکسلی با f/1.7 دارد و البته از فوکوس خودکار نیز بهره میبرد. حسگر تشخیص عنبیه نیز برای باز کردن قفل گوشی در اس ۸ حاضر خواهد بود.