شرکت MSI مادربردهای H670، B660 و H610 را معرفی و عرضه کرد
پس از بازخوردهای مثبت و ستایش منتقدان مختلف از MSI در سال گذشته به خاطر مادربوردهای Z690، حالا نوبت مادربوردهای سری B660 است که خودی نشان دهند. دو نقطه قوت سری مادربوردهای B660، قیمت مقرونبهصرفه و کارایی بسیار بالای آنهاست. اما چه جذابیتهای دیگری توجهات را به مادربوردهای B660 شرکت MSI جلب میکنند؟
همانطور که به طرفداران و کاربرانمان قول دادهایم، MSI تمام تلاش خود را برای عرضهی طیف وسیعی از سختافزارها برای کاربران مختلف انجام داده است . برای آخرین پلتفرم، MSI دو بخش MAG و PRO را عرضه کرده و اکثر آنها در هر دو نسخهی DDR4 و DDR5 به بازار فرستاده است. فرکانس اورکلاکینگ در مادربوردهای MSI B660 DDR5 به کمک تیونیگ MSI OC LAB و MSI Memory Boost میتواند تا ۶۲۰۰ مگاهرتز افزایش یابد. همهی مادربوردهای سری B660 شرکت MSI از PCIe 4.0 که پهنای باند انتقال تا ۶۴ گیگابایت در ثانیه را فراهم میکند پشتیبانی میکنند. مادربوردهای MSI MAG B660 به حداکثر 12 فاز DrMOS با سیستم Duet Rail Power System مجهز شدهاند و با برخورداری از ۶ لایه PCB با مس ۲ اونس، پایداری جریان ارسالی به هستههای پردازنده را تضمین میکنند.
در مورد درگاههای ذخیرهسازی، مادربوردهای سری B660 با فرمفکتور ATX میتوانند تا ۳ شکاف نسل چهارم M.2 که ۶۴ گیگابیت در ثانیه انتقال فایل را ممکن میکند داشته باشند. باتوجهبه تغییر نیازمندی کاربران، حالا دیگر در مادربوردهای MSI B660 پورتهای USB Type-C برای اتصال پشت و جلوی سیستم تعبیه شدهاند. در مورد شبکه نیز، این مادربوردها به درگاه شبکه LAN 2.5G و Wi-Fi 6 مجهز شدهاند. ضمن اینکه در مادربوردهای DDR5 این سری، امکان استفاده از Wi-Fi 6E نیز وجود دارد.
باتوجهبه مشخصات بسیار بالا و طراحی انتقال پاور قوی، راهکار دفع گرما نقش مهمی در حفظ کارایی بالای این محصولات بازی میکند. مادربوردهای MSI از طراحی هیتسینکهای مختلفی شامل Extended Heatsink و M.2 Shield Frozr و درکنار آنها، نرمافزار اختصاصی Frozr AI Cooling شرکت MSI بهره میبرند. اگر بهدنبال مادربوردی هستید که همهی نیازمندیهای شما را برطرف کند، مادربوردهای MSI B660 حتما میتوانند گزینهی مهمی در فهرست انتخاب شما باشند.
برای کاربرانی که خودشان اهل ساختن و اسمبل کردن سیستم هستند، راحت بودن فرایند سر هم کردن قطعات اهمیت دارد. علاوهبر این، پلتفرمهای B660 برای کاربران فنی اما تازهکار انتخاب ایدهآلی هستند، بنابراین MSI راهکارهای ساخت مختلفی که از کاربران قدیمی بازخوردهای مثبتی دریافت کردهاند را در این سری به کار گرفته است. در این مادربوردها شیلد I/O و گیرههای EZ M.2 از پیش نصب شدهاند که نصب SSDهای M.2 را تسهیل میکنند. این راهکارها در فرایند ساخت به کاربر کمک میکند. نکتهی دیگر اینکه تمام مادربوردهای MSI B660 از TPM 2.0 برای آخرین نسخه از سیستمعامل ویندوز (ویندوز ۱۱) پشتیبانی میکنند. استفاده از آخرین پردازندههای core، جدیدترین مادربوردها و جدیدترین سیستمعامل باعث میشود تجربهی بسیار خوبی از کار با کامپیوتر داشته باشید.
درکنار پلتفرمهای B660، شرکت MSI مادربورد MAG H670 TOMAHAWK WIFI DDR4 را نیز عرضه کرده است. این مادربورد از 14 فاز DrMOS با سیستم Duet Rail Power و کانکتور دوتایی ۸ پین برای پاور بهره میبرد. ضمن اینکه ۳ اسلات M.2 با Shield Frozr نیز در آن قرار داده شده است. در این محصول نیز امکان انتقال فایل با حداکثر سرعت فراهم شده است. این مادربورد به درگاه شبکه 2.5G و Wi-Fi6، به همراه Lightning USB 20G Type-C نیز مجهز شده است که با این امکانات، تبدیل به یکی از بهترین انتخابها برای پردازندههای جدید شده است.
MSI راهکارهای بهینهای را هم برای گیمرها و هم برای استفادهکنندگان تجاری فراهم کرده است. اگر فصد ساخت یک PC برای استفادهی کاری یا روزمره داشته باشید، حتما باید مادربوردهای MSI H610 را هم بررسی کنید. شرکت MSI مادربوردهای PRO H610 را با پشتیبانی از شکافهای PCIe Gen4 به بازار عرضه کرده است. با درنظرگرفتن این موضوع که کاربران سری PRO ممکن است با فرایند ساخت و اسمبل سیستم ناآشنا باشند، مادربوردهای PRO H610 از Steel Armor و گیرههای EZ M.2 بهره میبرند تا فرایند ساخت آسانتر شود. اگرچه این مادربوردها از اورکلاک کردن حافظه پشتیبانی نمیکند، اما مشخصات این مادربوردها اکثر نیاز کاربران را پوشش میدهند. این سری محصولات میتوانند بهترین همراه شما در زمان کار، تماشای ویدئو و آموزش در خانه باشند.
برای جزئیات بیشتر، لطفا برای مشاهدهی اطلاعات سایت MSI را بررسی کنید.
پایان رپورتاژ آگهی/.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و زومجی هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد.
نظرات