جدول فروش هفتگی انگلستان: صدر نشینی بازی DOOM پس از سه هفته یکه تازی Overwatch
بنا به گزارش وبسایت چارت ترک که وظیفه انتشار آمار فروش بازیها در انگلستان را بر عهده دارد، این هفته، جدیدترین ساخته استودیو بتسدا یعنی DOOM، توانست به سه هفته صدرنشینی بازی شوتر اول شخص آنلاین بلیزارد یعنی Overwatch پایان دهد و صدر جدول فروش هفتگی انگلستان را از آن خود کند. این مسئله، به علت فروشهای ویژهای که خردهفروشیهای مختلف برای بازی در نظر گرفته بودند، رخ داد. هفته پیش از این، بازی DOOM، در مکان سوم جدول قرار داشت. این مسئله باعث شد که بازی Overwatch که سه هفته در صدر قرار داشت، با یک پله سقوط و ۲۴ درصد افت فروش، به مکان دوم جدول سقوط کند.
مکان سوم جدول این هفته، در اختیار بازی Uncharted 4: A Thief's End قرار گرفت. جدیدترین ساخته استودیو ناتیداگ، با یک درصد افزایش فروش، توانست یک پله صعود کند. دو بازی که به دیدنشان در جدول فروش هفتگی انگلستان عادت کردهایم و بسیار کم پیش میآید که در ۱۰ جایگاه اول قرار نگیرند یعنی FIFA 16 و GTA V، به ترتیب با ۲۱ و ۲۰ درصد افزایش فروش، توانستند مکانهای چهارم و پنجم را به خود اختصاص دهند.
بازی Mirror's Edge Catalyst، این هفته، هفته خوبی را پشت سر نگذاشت و با ۶۲ درصد افت فروش،از مکان دوم، به مکان ششم سقوط کرد. یکی از سورپرایزهای این هفته، ورود دوباره بازی Call of Duty Black Ops III به ۱۰ بازی پرفروش انگلستان بود. این بازی به لطف فروشهای ویژه خردهفروشان، توانست با ۵۲ درصد افزایش فروش روبهرو شود با ۵ پله صعود، به مکان هفتم دست یابد. با فرا رسیدن مسابقات فوتبال جام ملتهای اروپا و همه گیر شدن تب این ورزش، بازی UEFA Euro 2016 Pro Evolution Soccer ساخته کونامی توانسته با ۲۴ درصد افزایش فروش مواجه شود و در مکان هشتم قرار بگیرد. جایگاه UEFA Euro 2016 Pro Evolution Soccer، نسبت به هفته قبل هیچ تغییری نکرده است.
یکی دیگر از بازیهایی که باز هم این هفته به دلیل فروشهای ویژه خردهفروشان توانست به جدول ۱۰ بازی پرفروش انگلستان برگردد، بازی Star Wars Battlefront ساخته استودیو دایس است. این بازی این هفته ۶۳ درصد افزایش فروش را تجربه کرد و با ۷ پله صعود، توانست مکان نهم جدول را از آن خود کند. در مکان آخر جدول این هفته نیز، بازی Lego Marvel Avengers قرار گرفته است. این بازی با ۴ درصد رشد در فروش خود مواجه شد.
در ادامه میتوانید جدول ۱۰ بازی پرفروش انگلستان را در هفته منتهی به ۱۸ ژوئن مشاهده کنید:
رتبهی فعلی | رتبهی قبلی | نام بازی | نکتهی قابل ذکر |
---|---|---|---|
۱ | ۳↑ | DOOM | ۵۷ درصد افزایش فروش و صعودی دو پلهای |
۲ | ۱↓ | Overwatch | ۲۴ درصد افت فروش و یک پله سقوط |
۳ | ۴↑ | Uncharted 4 | ۱ درصد افزایش فروش و صعودی دو پلهای |
۴ | ۵↑ | FIFA 16 | ۲۱ درصد افزایش فروش |
۵ | ۶↑ | Grand Theft Auto V | ۲۰ درصد افزایش فروش |
۶ | ۲↓ | Mirror's Edge Catalyst | ۶۲ درصد افت فروش و ۴ پله سقوط |
۷ | ۱۲↑ | Call of Duty Black Ops 3 | ۵۲ درصد افزایش فروش و ۵ پله صعود |
۸ | ۸ | UEFA Euro 2016 Pro Evolution Soccer | ۲۴ درصد افزایش فروش و حفظ جایگاه قبلی |
۹ | ۱۶↑ | Star Wars Battlefront | ۶۳ درصد افزایش فروش و صعودی ۷ پلهای |
۱۰ | ۱۱↑ | Lego Marvel's Avenger | ۴ درصد رشد فروش |