تماشا کنید: تریلر جدید Homefront: The Revolution و تایید ایستر اِگ بازی Timesplitters 2

سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰
مطالعه 2 دقیقه
هوم فرانت: انقلاب
کمپانی دیپ سیلور یک تریلر جدید از بازی Homefront: The Revolution با نام «Ignite» منتشر و در ضمن آن اعلام کرده که بازی کلاسیک Tmesplitters 2 به عنوان یک ایستراگ در این اثر حضور خواهد داشت و حتی می‌توان دو مرحله اول آن را نیز بازی کرد. با زومجی همراه باشید.
تبلیغات

استودیو دم‌باستر این روز‌ها سخت در حال کار روی بازی Homefront: The Revolution است و شاهد درز خبر‌های زیادی از این بازی هستیم که در تاریخ ۲۰ می (۲۸ اردیبهشت) برای ایکس‌باکس وان، پلی‌استیشن 4 و رایانه‌های شخصی ویندوزی عرضه خواهد شد. حال کمپانی Deep Silver، ناشر بازی، از یک ایستراگ جالب برای آن رونمایی کرده که بازی کلاسیک Timesplitter 2 است. به این صورت که گیمر‌ها می‌توانند دو مرحله اول این بازی را در یکی از دستگاه‌های آرکید موجود در هوم‌فرانت تجربه کنند و می‌توان گفت که بازی مذکور، از این طریق بر روی کنسول‌های نسل حاضر قابل بازی خواهد بود!

بازی Timesplitters 2 توسط استودیو Free Radical Design ساخته شده بود که بعد‌ها بخشی از استودیو کرایتک انگلیس شد و خود این استودیو‌ها هم بعد‌ها منحل و اعضای آن استودیو Dambuster را تحت نظر دیپ سیلور شکل دادند که در حال ساخت نسخه جدید هوم فرانت است. از Timesplitters 2 به عنوان یکی از بهترین بازی‌های نسل ششمی یاد می‌شود که برای پلی‌استیشن 2، ایکس‌باکس و گیم‌کیوب عرضه شده بود. مراحلی که می‌توان در قالب ایستراگ هوم فرانت تجربه کرد، دو مرحله سیبری و شیکاگو خواهند بود. البته با اینکه دیپ سیلور وجود این ایستراگ را تایید کرده، ولی هنوز هم پیدا کردن دستگاه آرکید اجرا کننده آن ساده نخواهد بود.

کمپانی دیپ سیلور همچنین یک تریلر جدید هم از بازی Homefront: The Revolution منتشر کرده که «Ignite» نام دارد و همان‌طور که از نامش پیدا است، بیشتر بر روی انفجار‌ها و آتش سوزی‌ها تمرکز دارد:

دانلود ویدیو با رزولوشن SD360p | دانلود ویدیو با رزولوشن HD720p

نظر شما در مورد این ایستراگ و این تریلر چیست؟

منبع: SegmentNext

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات