هایلایت: احتمال پیشی گرفتن فروش پروژه اسکورپیو از پلی استیشن 4

یک‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۱
مطالعه 1 دقیقه
هایلایت / Highlight
در هایلایت امروز، از پیش‌بینی فروش پروژه اسکورپیو در سال 2017 می‌گوییم و همچنین کارت جدید انویدیا با نام تایتان ایکس‌پی را معرفی می‌کنیم.
تبلیغات

هایلایت از شنبه تا پنج‌شنبه، ظهر در زومیت و زومجی منتشر می‌شود. برای دسترسی به ویدیوهای بیشتر از این بخش به بخش هایلایت در زومجی، زیر شاخه‌ی ویدیو مراجعه کنید.

در هایلایت امروز، یک‌شنبه ۲۰ فروردین، ابتدا به پیش‌بینی موسسه NPD از فروش پروژه اسکورپیو در آمریکا و تا پایان سال ۲۰۱۷ می‌گوییم. این موسسه مدعی شده است که کنسول جدید مایکروسافت می‌تواند تا پایان سال جاری میلادی، پلی‌استیشن 4 را از لحاظ فروش در آمریکا پشت سر بگذارد.

در ادامه هایلایت امروز،‌ به معرفی کارت گرافیکی جدید انویدیا با نام Titan Xp می‌پردازیم. کارتی که به تازگی از طرف انویدیا معرفی شده و قدرتی برابر با ۱۲ ترافلاپس و برچسب قیمتی ۱۲۰۰ دلاری دارد. در انتهای هایلایت امروز مروری بر مهم‌ترین اخبار روز دنیای تکنولوژی و سرگرمی خواهیم داشت:

در هایلایت امروز اپلیکیشن موبایل Ringtone Maker Pro را معرفی کردیم:

دانلود اپلیکیشن

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات