هر بازی جهان‌باز که بر پایه‌ی دنیای واقعی ساخته می‌شود، نیازمند تلاشی فوق‌العاده است و GTA 6 نیز از این قاعده مستثنا نیست. راک‌استار مانند نسخه‌های پیشین، اعضای تیم خود را به سفری تحقیقاتی به فلوریدا فرستاد تا از نزدیک با این منطقه آشنا شوند.

به‌گزارش گیمینگ‌بولت، آرون گاربات، سرپرست توسعه‌ی بازی، در جدیدترین شماره‌ی مجله‌ی LOVE توضیح داد که هر بازی آن‌ها با سفرهای تحقیقاتی آغاز می‌شود. گروهی کوچک از تیم، سفری از میامی به سمت شهرهای اطراف و سپس جزایر فلوریدا تا کی‌وست را تجربه کردند.

گاربات این بخش را یکی از بهترین قسمت‌های کل پروژه توصیف کرد؛ خودرویی پر از دوستان که روزها رانندگی می‌کردند، درباره‌ی ایده‌هایشان صحبت می‌کردند و در مکان‌ها غرق می‌شدند. در یکی از روزها، تیم از بالای کنسرتی زنده که بیانسه در آن اجرا داشت، عبور کرد.

اما ماجرا فقط تماشای مناظر نبود. راک‌استار ترجیح می‌دهد عمیق شود و با محلی‌ها وقت بگذراند. آن‌ها با پلیس‌ها و اعضای باندها سفر می‌کردند تا داستان‌ها و جزئیات بیشتری را بیاموزند:

«ما داستان‌های زیادی می‌شنویم و تا جایی که می‌توانیم یاد می‌گیریم. با پلیس‌ها و با اعضای باندها سفر می‌کنیم. همه دوست‌داشتنی هستند. برخی به همان اندازه ترسناک. ما زیرپوست شهر را هم تجربه می‌کنیم؛ اگرچه افرادی که ما را راهنمایی کردند از مهربان‌ترین افراد بودند، اما داستان‌ها، مکان‌ها و جزئیات می‌توانستند وحشتناک باشند. ما سعی می‌کنیم دنیایی بسازیم که باورپذیر و متنوع باشد، با عمق، و این همان تحقیقی است که نیاز داریم.»

گاربات درباره‌ی خود میامی گفت که این شهر واقعا پر از تضادهاست؛ مردمان دوست‌داشتنی، ثروت باورنکردنی، فقر باورنکردنی، افراط، دیوانگی، تلاش و نمایش همه‌ی این‌ها. این تضادها در نهایت به شکلی غافلگیرکننده در بازی ظاهر می‌شوند.

این واقع‌گرایی حتی در نحوه‌ی لباس پوشیدن NPCها در مکان‌های مختلف نیز نمود پیدا کرده است. با این حال، نباید انتظار داشت جاذبه‌هایی مثل دیزنی پارک یا یونیورسال استودیوز در بازی حضور داشته باشند.

بازی GTA 6 در تاریخ ۱۹ نوامبر برای ایکس باکس سری ایکس | اس و پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود.

نظر شما درباره‌ی این سفر تحقیقاتی عجیب تیم راک‌استار چیست؟