رابط کاربری جدید ایکس‌باکس وان بدون پشتیبانی از حرکات‌ کینکت

چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰
مطالعه 1 دقیقه
2015-10-new_xbox_one_experience
یکی از اصلی‌ترین قابلیت‌های امکان حرکت در داشبورد کنسول ایکس‌باکس وان با استفاده از حرکات‌ دست است. اما به نظر می‌رسد قصد دارد در رابط کاربری جدید از این قابلیت چشم پوشی کند. در ادامه با همراه باشید.
تبلیغات

مایک ایبارا 

از مایکروسافت می گوید، دلیل حذف این قابلیت در داشبور جدید استفاده تعداد معدودی کاربران از آن‌ها است. او در مصاحبه‌ای که با وب‌سایت

ویندوز‌سنترال

داشته در این رابطه گفت:

در  اضافه کردن قابلیت‌های درخواستی کاربران را در الویت قرار دادیم، همچنین  قصد داشتیم رابط کاربری ایکس‌باکس را نیز بهبود ببخشیم. در مورد قابلیت پشتیبانی از حرکات دست با استفاده از کینکت حقیقت این است که تعداد بسیار کمی از افراد این ویژگی استفاده می‌کردند بنابراین در داشبور جدید ایکس‌باکس این ویژگی را حذف کردیم.

ایبارا ضمن تایید این موضوع که حرکت‌های مبتنی بر کینکت در داشبورد جدید جایی ندارند، اعلام کرد که در صورت درخواست طرفداران این قابلیت دوباره اضافه خواهد شد. حرکات‌ کینکت با فرمان‌های صوتی که در رابط کاربری جدید از آن‌های پشتیبانی می‌شود تفاوت دارند.

منبع: VG247

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات