پرش به محتوای اصلی

کرش Phantom Blade Zero به دلیل قفل امنیتی دنوو در برخی سیستم‌ها

مطالعه ۱ دقیقه
نبرد سول در بازی فانتوم بلید زیرو

گزارش‌های تازه نشان می‌دهد قفل امنیتی دنوو مانع از اجرای بازی Phantom Blade Zero برای برخی خریداران قانونی شده است.

گزارش‌های دریافتی از کاربران نشان می‌دهد بازی Phantom Blade Zero روی برخی سیستم‌ها بلافاصله پس از اجرا دچار کرش ناگهانی می‌شود و بازیکنان امکان ورود به آن را پیدا نمی‌کنند. بررسی‌های فنی اولیه عامل اصلی این اختلال را عملکرد سیستم دنوو معرفی می‌کنند که پیش از راه‌اندازی فایل اجرایی فعال می‌شود.

به‌گزارش پایرت نیشن، فرایند بسته شدن بازی در کمتر از یک ثانیه رخ می‌دهد و کد خطای 0xC0000005 بدون نمایش هیچ‌گونه پیام خطای مشخصی ثبت می‌شود. کاربر گزارش‌دهنده تأیید کرده که خروج اجباری حتی پیش از بارگذاری رابط‌های برنامه‌نویسی DirectX 12 یا ابزارهای استیم شکل می‌گیرد.

نقص فنی مذکور مستقیما در فایل اجرایی بازی رخ می‌دهد و شواهد فنی از تداخل سازوکار ضد دستکاری دنوو با ساختار پردازشی سیستم حکایت دارند. سازوکارهای امنیتی که با هدف جلوگیری از تکثیر غیرقانونی طراحی شده‌اند، بارها به دلیل افت عملکرد و ایجاد موانع فنی برای کاربران قانونی مورد انتقاد قرار گرفته‌اند.

اجرای ناقص بازی‌های مجهز به قفل‌های ضد دستکاری بار دیگر کارآمدی چنین سیستم‌هایی را زیر سوال برده است. خریدارانی که هزینه‌ی کامل بازی را پرداخت کرده‌اند با سدهای نرم‌افزاری روبرو می‌شوند، وضعیتی که به عقیده‌ی منتقدان، خریدار قانونی را به قربانی اصلی این تدابیر حفاظتی تبدیل می‌کند.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات