پرش به محتوای اصلی

پاسخ تند کارمند بلیزارد به اتهام استفاده از هوش مصنوعی در World of Warcraft

مطالعه ۱ دقیقه
شخصیت‌های بازی وارکرفت (World of Warcraft) در بالای صخره رو به درخت بزرگ

کارمندان بلیزارد اتهامات مربوط به استفاده از هوش مصنوعی مولد در تبلیغات ویدیویی بازی World of Warcraft: Forever را به‌شدت رد کردند.

مدیران و کارمندان بلیزارد در مورد بازی World of Warcraft: Forever هرگونه استفاده از هوش مصنوعی مولد در تبلیغات شبکه‌های اجتماعی را تکذیب کردند. اعضای تیم تولید بر حضور نیروهای انسانی متخصص در ساخت این آثار تأکید دارند.

به‌گزارش گیمزرادار، پس از بالا گرفتن شایعات درباره‌ی سپردن کارهای هنری به الگوریتم‌ها، مدیر بازاریابی دیجیتال بلیزارد در شبکه‌ی اجتماعی ایکس به ادعاهای کاربران پاسخ داد:

«بحث‌های زیادی در ایکس ندیدم، اما کامنت‌هایی وجود داشت مبنی بر اینکه آیا در این ویدیوها از هوش مصنوعی استفاده می‌کنیم یا خیر. پاسخ قطعی من این است: ابدا، به‌هیچ‌وجه. ما اعضای واقعی در تیم داریم که فیلم‌نامه می‌نویسند، راش‌ها را ضبط و تدوین می‌کنند و من هر هفته همراه با صداپیشگان در اتاق ضبط حضور داشته‌ام.»

مدیر شبکه‌های اجتماعی World of Warcraft، نیز با انتشار پیامی از موضع همکار خود حمایت کرد و گفت:

«علاوه بر این، ما در هیچ‌کدام از محتواهای شبکه‌های اجتماعی که تولید می‌کنیم از هوش مصنوعی استفاده نمی‌کنیم؛ واقعا به‌هیچ‌وجه.»

دفاع قاطعانه کارمندان بلیزارد از هنرمندان انسانی در شرایطی مطرح می‌شود که استودیوهای بازی‌سازی دیگر نظیر اپیک گیمز به سمت بهره‌گیری گسترده از فناوری‌های هوش مصنوعی حرکت کرده‌اند.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات