پرش به محتوای اصلی

هیدئو کوجیما از دفتر مرکزی سونی بازدید کرد

مطالعه ۲ دقیقه
هیدئو کوجیما (Hideo Kojima) با عینک مشکی در محیطی داخلی

هیدئو کوجیما با وجود واگذاری تامین مالی بازی PHYSINT به مایکروسافت، از مقر سونی در توکیو بازدید کرد.

برخی از کاربران و تحلیلگران صنعت بازی تصور می‌کردند روابط میان هیدئو کوجیما و شرکت سونی تیره و تار شده است؛ زیرا پلی استیشن پیش‌تر تصمیم گرفت از پشتیبانی مالی پروژه PHYSINT انصراف دهد. این بازی اکشن و جاسوسی اکنون تحت حمایت مالی ایکس باکس توسعه می‌یابد. با این حال خالق نام‌آشنای صنعت بازی‌های ویدئویی به‌تازگی از دفتر مرکزی سونی در توکیو بازدید کرده و تصاویر آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته است تا نشان دهد ارتباط میان آن‌ها به‌طور کامل قطع نشده است.

به‌گزارش وب‌سایت اینستنت گیمینگ نیوز، استودیوی کوجیما پروداکشنز در بیانیه‌ای مطبوعاتی که اواخر ماه سپتامبر (اوایل مهر) منتشر شد، رسما اعلام کرد که روابطش با این غول دنیای فناوری همچنان قوی باقی مانده است؛ بنابراین انتظار می‌رود همکاری‌های دو طرف در پروژه‌های آینده همچنان ادامه داشته باشد. انتقال پروژه PHYSINT به کمپانی رقیب، سر و صدای زیادی به پا کرد؛ اما حضور اخیر کوجیما در مقر سونی نشان می‌دهد که درهای گفت‌وگو و همکاری‌های مشترک میان آن‌ها کاملا باز است و هر دو مجموعه برای برنامه‌های آتی تمایل به تعامل دارند.

این تعاملات نشان می‌دهد تنش‌های پیرامون تغییر ناشر این پروژه تأثیری بر احترام متقابل میان کوجیما و سونی نداشته است و طرفداران می‌توانند به پروژه‌های مشترک احتمالی در آینده امیدوار باشند. با توجه به سابقه طولانی همکاری‌های موفقیت‌آمیز میان این استودیو و پلی استیشن، این دیدار گامی مثبت در جهت حفظ ارتباطات حرفه‌ای تلقی می‌شود.

نظر شما کاربران زومجی در این‌باره چیست؟ لطفا دیدگاه و نظرات خود را با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید و برای دریافت اطلاعات رسمی و تکمیلی در آینده با زومجی همراه باشید.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات