سیفت یا The Sift بعد از نزدیک به ۱۴ سال به‌عنوان اولین بعد (Dimension) تازه مایکرافت راهی نسخه‌های جاوا و بدراک این بازی خواهد شد. استودیوی موجانگ این خبر را رسما اعلام کرده و هیجان زیادی در میان طرفداران مایکرافت به پا کرده است.

سیفت به جمع ابعادی مثل دنیای اصلی (Overworld)، نتر (Nether) و اند (The End) می‌پیوندد؛ ابعادی که سال‌ها است بخشی جدایی‌ناپذیر از مایکرافت بوده‌اند. این اولین باری است که از سال ۲۰۱۱ و معرفی بعد The End، مایکرافت یک بعد کاملا جدید دریافت می‌کند؛ اتفاقی که به گفته منابع خبری «انگار باورش سخت است» که این‌قدر طول کشیده تا رخ دهد.

نکته جالب اینجا است که سیفت پیش‌تر در بازی Minecraft Dungeons 2 معرفی شده بود و طرفداران برای اولین بار آن را در همین اسپین‌آف که قرار است ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۶ (۷ مهر ۱۴۰۵) عرضه شود تجربه خواهند کرد؛ اما سال آینده یعنی ۲۰۲۷، این بعد به بازی اصلی مایکرافت هم راه پیدا می‌کند.

موجانگ فعلا جزئیات زیادی از سیفت منتشر نکرده و همه‌چیز درباره آن در هاله‌ای از ابهام باقی مانده است. تنها چیزی که می‌دانیم این است که این بعد، محیطی کاملا تازه با بیوم‌ها، موجودات و شیوه‌های جدید بازی و کاوش را به همراه خواهد داشت.

احتمالا پیش از عرضه نهایی، نسخه‌ای آزمایشی از آن نیز در اختیار بازیکنان قرار خواهد گرفت. با وجود کمبود اطلاعات، همین خبر به‌تنهایی نشان می‌دهد که موجانگ همچنان برنامه‌های بزرگی برای گسترش دنیای مایکرافت دارد و داستان این بازی محبوب هنوز به پایان نرسیده است.

نظر شما کاربران زومجی در این‌باره چیست؟