عرضه‌ی بازی Grand Theft Auto 6 برای کنسول‌های دستی از جمله نینتندو سوییچ ۲ با تردیدهای جدی از سوی توسعه‌دهندگان پیشین روبرو شده است. در حالی که اشتیاق عمومی برای جدیدترین ساخته‌ی راک‌استار همچنان در اوج قرار دارد، بحث‌ها پیرامون پلتفرم‌های مقصد این اثر ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد.

به‌گزارش گیمینگ‌بولت، ژرمی هارتویک، طراح سابق راک‌استار که تا سال ۲۰۲۰ روی این پروژه فعالیت داشت، پورت اثر نام‌برده برای کنسول نسل بعدی نینتندو را نامعقول دانست. ژرمی هارتویک، طراح سابق راک‌استار، گفت:

«من معتقد نیستم که چنین اقدامی حتی منطقی باشد، زیرا مطمئن نیستم مخاطبان Grand Theft Auto 6 لزوما همان جامعه‌ی کاربران سوییچ باشند. اگر از علاقه‌مندان به این مجموعه باشید، احتمالا کنسولی را خریداری می‌کنید که بازی روی آن عرضه می‌شود.»

نگرانی‌های فنی پیرامون افت کیفیت احتمالی در نسخه‌ی پورت‌شده، بخش دیگری از تحلیل‌های مطرح‌شده را تشکیل می‌دهد. ژرمی هارتویک، طراح سابق راک‌استار، گفت:

«آیا منطقی است که برای ارائه‌ی یک تجربه‌ی ضعیف‌تر به خودتان زحمت بدهید، آن هم وقتی که بازی دقیقا با همان کیفیت اجرا نمی‌شود و می‌دانید همه برای تجربه‌ی آن یک PS5 تهیه می‌کنند؟ خیر.»

فناوری ابری و پردازش روی سایر سخت‌افزارها گزینه‌های دیگری هستند که در جریان گفتگوها بررسی شدند. ژرمی هارتویک، طراح سابق راک‌استار، گفت:

«اگر تمرکز خود را روی آن بگذارند، حتی امکان دارد Grand Theft Auto 6 را روی تلفن همراه بازی کنید، زیرا چنین فناوری هم‌اکنون وجود دارد و عملکرد آن اثبات شده است.»

عنوان Grand Theft Auto 6 در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۲۶ (۲۸ آبان ۱۴۰۵) برای کنسول‌های پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس | اس منتشر خواهد شد. بازی با نسخه‌ی استاندارد به قیمت ۸۰ دلار، نسخه‌ی آلتیمیت به قیمت ۱۰۰ دلار و نسخه‌ی کالکتور با برچسب قیمتی ۴۰۰ دلار روانه‌ی بازار می‌شود.