نخستین نسخه از بازی محبوب Fallout در ابتدا بر پایهی سیستم نقشآفرینی رومیزی GURPS توسعه مییافت، اما به دلیل اختلافات میان استودیوی Interplay و استیو جکسون، این همکاری بهطور کامل لغو شد. تیم کین (Tim Cain)، یکی از خالقان اصلی این اثر، بهتازگی جزئیات تازهای را دربارهی این اختلاف فاش کرده است.
بهگزارش پیسی گیمر، اختلافات تنها به خشونت میانپردهی ابتدایی محدود نبوده و ظاهر شخصیت نمادین Vault Boy نیز از عوامل اصلی ناسازگاری به شمار میرفت. تیم کین، خالق Fallout، گفت:
«از جمله مواردی که استیو جکسون گیمز در Fallout دوست نداشت، والت بوی بود. آنها بهطور مشخص تأکید داشتند که والت بوی باید حذف شود. آنها این شخصیت را دوست نداشتند. ما ارجاع به مونوپولی را توضیح دادیم، اما باز هم آن را نپسندیدند. از نظر آنها، چنین شخصیتی از نظر لحن با بازی همخوانی نداشت. در نظر داشته باشید که ما میانپردهی سینمایی را از قبل آماده کرده بودیم و آنها از حضور او در آنجا نیز رضایت نداشتند. چیزهای دیگری هم در میانپرده وجود داشت که خوشایندشان نبود، اما والت بوی نیز یکی از همان موارد بود.»
پس از این کشمکشها، استودیوی سازنده تصمیم گرفت استفاده از مجوز GURPS را متوقف کند و مسیر توسعهی مستقل خود را پیش بگیرد؛ تصمیمی که در نهایت به شکلگیری یکی از مشهورترین نمادهای تاریخ بازیهای ویدیویی منجر شد.
به نظر شما اگر والت بوی از فالاوت حذف میشد، این بازی باز هم به چنین موفقیتی دست پیدا میکرد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.