توسعه‌ی بازی تیراندازی چندنفره‌ی Redfall خارج از تخصص استودیوی آرکین آستین بود و این مجموعه نباید وارد حوزه‌ی تولید آثار خدمات‌محور می‌شد.

هاروی اسمیت، مدیر خلاق سابق این استودیو و مدیرعامل کنونی استودیوی تازه‌تاسیس Black Pony Immersive اعلام کرد تولید چنین اثری به ساختار تیم آسیب زد.

رخدادهای پس از انتشار ناموفق بازی درنهایت به بسته شدن استودیو توسط مایکروسافت و تعدیل نزدیک به ۱۰۰ نیروی کاری منجر شد. به‌گزارش وب‌سایت پی‌سی گیمر، توسعه‌دهندگان پیش از تعطیلی کامل استودیو از مایکروسافت درخواست کردند تا اجازه‌ی انتشار به‌روزرسانی نهایی ۱.۴ را صادر کند.

هاروی اسمیت، مدیر خلاق سابق استودیوی آرکین آستین گفت:

«این اثری بود که منسجم نشد و اگر بخواهم صادق باشم، ما هرگز نباید روی یک بازی لایو سرویس کار می‌کردیم.»

هم‌زمانی چند عامل منفی هنگام عرضه‌ی بازی از جمله قیمت‌گذاری ۷۰ دلاری و نبود حالت عملکرد ۶۰ فریم بر ثانیه روی کنسول‌های ایکس باکس در زمان عرضه، ضربه‌ی سنگینی به پذیرش آن زد. لغو نسخه‌ی پلی استیشن ۵ پس از خرید بتسدا توسط مایکروسافت نیز حواشی پیرامون این پروژه را تشدید کرد. بن هورن، تهیه‌کننده‌ی اجرایی استودیوی Black Pony Immersive گفت:

«مسائل زیادی هم‌زمان با عرضه‌ی Redfall تلاقی پیدا کردند. عامل اصلی این بود که روی چیزی خارج از حوزه‌ی تخصص خود کار می‌کردیم. بازگشت به نقطه‌ی قوتمان اولویت نخست ما است.»

تیم توسعه‌دهنده‌ی جدید Black Pony Immersive هنوز نخستین پروژه‌ی رسمی خود را معرفی نکرده است؛ اما تمرکز خود را به‌طور کامل روی ساخت آثار ایمرسیو سیم قرار می‌دهد. به نظر شما چرا سازندگان بازی‌های تک‌نفره موفق در ورود به بازار آثار آنلاین و سرویس‌محور شکست می‌خورند؟ لطفا دیدگاه و نظرات خود را با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید و برای دریافت اطلاعات بیشتر در آینده با زومجی همراه باشید.