پرش به محتوای اصلی

تکذیب رسمی ساخت نسخه‌ی جدید Ori توسط Saber Interactive

مطالعه ۱ دقیقه
تلاش برای بازگشت به خانه در بازی Ori and the Will of the Wisps

استودیوی Saber Interactive شایعات مربوط به ساخت نسخه‌ی جدید سری محبوب Ori را به‌طور رسمی تکذیب کرد.

شایعات پیرامون ساخت قسمت جدید مجموعه‌ی Ori توسط استودیوی Saber Interactive به‌طور کامل رد شد. پیش از برگزاری رویداد گیمزکام ۲۰۲۶، گزارش‌هایی مبنی بر همکاری مایکروسافت با یک استودیوی خارجی برای توسعه‌ی نسخه‌ای جدید از فرنچایزهای اختصاصی‌اش منتشر شده بود که نگاه‌ها را به‌سمت Saber Interactive معطوف کرد.

به‌گزارش egw.news، این گمانه‌زنی‌ها درباره‌ی پروژه‌ی احتمالی Ori 3 با واکنش قاطعانه‌ی مدیران مواجه شده است. تیم ویلیتس، مدیر ارشد خلاقیت Saber Interactive، در مصاحبه با رسانه‌ی Gamertag گفت:

«ما روی آن کار نمی‌کنیم. متاسفم.»

پیش‌تر نیز توماس مالر، رئیس Moon Studios و کارگردان مجموعه‌ی Ori، گزارش‌های مربوط به ساخت بازی توسط تیم‌های خارجی را «بی‌اساس» خوانده بود. توسعه‌دهندگان اصلی سری در Moon Studios در حال حاضر روی پروژه‌ی No Rest for the Wicked تمرکز دارند؛ اثری که انتشار نسخه‌ی کامل آن تا مارس ۲۰۲۷ به تعویق افتاده و بتای عمومی آن برای دسامبر برنامه‌ریزی شده است.

آیا به نظر شما مایکروسافت سرانجام نسخه‌ی سوم Ori را خواهد ساخت؟ دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات