سونی رویکرد تجاری خود را در بازار کنسول‌ها تغییر داده است و به‌جای تلاش تهاجمی برای فروش بیشتر سخت‌افزار، بر درآمدزایی حداکثری از دارندگان فعلی پلی استیشن ۵ تمرکز می‌کند. با ورود این کنسول به نیمه‌ی دوم چرخه‌ی حیات خود، مدیران این غول ژاپنی برنامه‌های تازه‌ای را برای کسب درآمد مکرر پیش می‌برند.

به‌گزارش اینسایدر گیمینگ، هیروکی توتوکی، مدیرعامل سونی، در مصاحبه‌ای با وال استریت ژورنال اعلام کرد که نیازی به فروش تهاجمی کنسول در وضعیت فعلی وجود ندارد و نگاه‌ها به سمت کاربران فعال معطوف شده است.

هیروکی توتوکی، مدیرعامل سونی، گفت:

«خوش‌شانسی است، ما در نیمه‌ی دوم عمر یک کنسول پلی‌استیشن قرار داریم و این یعنی نیازی نیست امروز کنسول را به شکلی تهاجمی بفروشیم. به‌جای آن، در حال حاضر روی درآمدهای مکرر از پایگاه کاربران فعلی تمرکز کرده‌ایم. اکنون سرویس پلی استیشن پلاس نزدیک به ۱۲۵ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و نحوه‌ی کسب درآمد از کاربران برای ما بسیار مهم است.»

آمارهای فروش نشان می‌دهند که پلی استیشن ۵ در آستانه‌ی عبور از مرز ۱۰۰ میلیون دستگاه در سراسر جهان قرار دارد. هم‌زمان با آماده‌سازی آثاری مانند Marvel's Wolverine، پروژه‌ی God of War Laufey و بازسازی سه‌گانه‌ی God of War، سونی درآمدهای حاصل از اشتراک و محتوای دیجیتال را هسته‌ی اصلی سودآوری خود می‌داند.

نظر شما درباره‌ی تمرکز سونی بر کسب درآمد بیشتر از کاربران فعلی چیست؟