صداپیشه سرشناس مجموعه بازی‌های خدای جنگ با انتقاد از رویکرد استودیوهای فیلم‌سازی، حذف نویسندگان و بازیگران اصلی بازی‌ها را در نسخه‌های اقتباسی سینمایی و تلویزیونی زیر سؤال برد.

به‌گزارش وب‌سایت گیمزرادار، کریستوفر جاج در جریان پنل نمایشگاه فن اکسپو اعلام کرد که سازندگان سریال‌های تلویزیونی تمایلی به استخدام عوامل اصلی توسعه‌دهنده بازی‌ها ندارند. این بازیگر با اشاره به این موضوع، رویکرد کلی حاکم بر ساخت این آثار را به چالش کشید.

کریستوفر جاج، صداپیشه کریتوس گفت:

«مشکل من با تمام اقتباس‌های ساخته‌شده از روی بازی‌ها این است که شما یک اثر موفق و از‌پیش‌ساخته‌شده را در اختیار دارید؛ اما در اولین قدم هیچ‌کدام از عوامل مرتبط با آن را استخدام نمی‌کنید.»

این هنرمند در ادامه صحبت‌های خود به سریال The Last of Us اشاره کرد و بازی پدرو پاسکال را ستود. با این حال، او تعجب خود را از عدم استفاده از بازیگران و نویسندگان اصلی بازی در نسخه‌های بازسازی‌شده ابراز کرد. کریستوفر جاج، صداپیشه کریتوس گفت:

«من واقعا نمی‌فهمم چرا وقتی می‌خواهید اپیزودهایی را کاملا مشابه سکانس‌های بازی بسازید، از همان بازیگران و نویسندگان استفاده نمی‌کنید؟»

جاج همچنین به روند ساخت سریال در دست تولید خدای جنگ در آمازون اشاره کرد که بدون حضور نویسندگان اصلی بازی پیش می‌رود. او با یادآوری زمان تأیید این پروژه، تصمیم مدیران را برای نادیده گرفتن تیمی که دو دهه روی این جهان کار کرده‌اند، غیرمنطقی دانست.

کریستوفر جاج، صداپیشه کریتوس گفت:

«وقتی پروژه آمازون تأیید و اعلام شد، آن‌ها هیچ‌کدام از نویسندگان خدای جنگ را استخدام نکردند. با خود چه فکری کرده‌اید؟ این افراد ۲۰ سال در این جهان غوطه‌ور بوده‌اند؛ آن‌وقت یک نفر دیگر قرار است داستان را بهتر از آن‌ها بلد باشد؟ شما نمی‌توانید به این نویسندگان بگویید چگونه داستان‌سرایی کنند.»

به نظر شما چرا هالیوود در ساخت اقتباس‌های تلویزیونی از عوامل اصلی بازی‌ها استفاده نمی‌کند؟