برنامه‌ی جاه‌طلبانه‌ی اولکت برای ساخت رقیب Mass Effect

دوشنبه 12 مرداد 1405 - 09:20
مطالعه 2 دقیقه
شخصیت‌های اصلی بازی The Expanse: Osiris Reborn در مقابل یک فضاپیمای بزرگ
استودیوی اولکت با وجود افزایش شمار کارکنان خود به ۶۰۰ نفر و تلاش برای رقابت با فرنچایزهای بزرگ، همچنان به ساخت بازی‌های نقش‌آفرینی سخت‌گیرانه متعهد می‌ماند.

استودیوی بازی‌سازی اولکت (Owlcat Games) هم‌زمان با ده سالگی خود، برنامه‌های جاه‌طلبانه‌ای را برای آینده ترسیم کرده است. این توسعه‌دهنده که با ساخت آثار نقش‌آفرینی کلاسیک و پیچیده شناخته می‌شود، اکنون با افزایش چشمگیر شمار کارکنان خود به ۶۰۰ نفر، در حال آماده‌سازی برای ورود به رقابت با فرنچایزهای بزرگ صنعت بازی است. با وجود این گسترش بی‌سابقه، مدیران استودیو تأکید دارند که هرگز به ریشه‌های خود و طرفداران سبک نقش‌آفرینی هاردکور پشت نخواهند کرد.

به‌گزارش پی‌سی گیمر، این استودیو در حال حاضر دو پروژه‌ی بزرگ را به‌طور هم‌زمان پیش می‌برد. یکی از این پروژه‌ها بازی The Expanse: Osiris Reborn نام دارد که اثری شبیه به مجموعه‌ی محبوب Mass Effect خواهد بود و مسیر جدیدی را برای این تیم باز می‌کند. پروژه‌ی دیگر بازی Warhammer 40K: Dark Heresy است که با تمرکز بر مکانیک‌های کارآگاهی و سیستم‌های نقش‌آفرینی عمیق، روند بازی‌های کلاسیک این استودیو را ادامه می‌دهد.

الکساندر میشولین، هم‌بنیان‌گذار و مدیر خلاق اولکت، گفت:

«ما به ساخت بازی‌های نقش‌آفرینی کلاسیک ادامه خواهیم داد زیرا عاشق آن‌ها هستیم. نمی‌خواهیم دچار رکود شویم. رویکردهای متفاوتی را برای بازی‌های نقش‌آفرینی خود امتحان خواهیم کرد تا بهترین هماهنگی ممکن را با ایده‌ی اصلی هر بازی پیدا کنیم. هدف ما خلق بهترین بازی‌های نقش‌آفرینی ممکن است؛ ما این آثار را دوست داریم، بازی‌شان می‌کنیم، از آن‌ها الهام می‌گیریم و می‌خواهیم بازی‌های خودمان نیز چنین حسی را منتقل کنند تا خودمان از آن‌ها لذت ببریم و امیدوار باشیم که الهام‌بخش دیگران برای ساخت آثار حتی بهتری شوند.»

تعداد کارکنان این استودیو اکنون با غول‌های این سبک نظیر لارین (Larian Studios) رقابت می‌کند و از استودیوهایی مانند ابسیدین (Obsidian Entertainment) پیشی گرفته است. این نیروی کار عظیم به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا بدون رها کردن سبک سنتی خود، به سراغ بازارهای بزرگ‌تر بروند. دفتر مرکزی این استودیو که کار خود را در مسکو آغاز کرده بود، اکنون در شهر پافوس کشور قبرس قرار دارد.

به نظر شما آیا استودیوی اولکت می‌تواند با حفظ هویت بازی‌های سخت‌گیرانه و پیچیده‌ی خود، در بازار بازی‌های بزرگ و عامه‌پسندتر به موفقیت برسد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نظرات