کارگردان فاینال فانتزی از خستگی بازیکنان از بازی‌های جهان‌باز می‌گوید

شنبه 3 مرداد 1405 - 09:50
مطالعه 2 دقیقه
کلاود در منظره شهر میدگار Final Fantasy 7 Remake
کارگردان بازی Final Fantasy VII Rebirth اعلام کرد که بازیکنان امروزی با پدیده‌ی خستگی از بازی‌های جهان‌باز مواجه شده‌اند.

نااوکی هاماگوچی، کارگردان سه‌گانه‌ی بازسازی فاینال فانتزی ۷، در گفتگوی اخیر خود به موضوع اشباع بازار از آثار جهان‌باز و خستگی مخاطبان از این سبک پرداخت. این بازیساز با اشاره به بازخوردهای دریافتی از بازی Final Fantasy VII Rebirth، بر اهمیت تعادل میان آزادی عمل بازیکن و هدایت درست او در دنیای بازی تأکید کرد.

به‌گزارش اینسایدر گیمینگ، هاماگوچی در مصاحبه با رسانه‌ی یوروگیمر اعلام کرد که تمایل صنعت بازی به ساخت نقشه‌های بزرگ نباید به بهای سردرگمی مخاطب تمام شود. او اعتقاد دارد که ارائه‌ی محتوای انبوه بدون ساختار مشخص، کیفیت تجربه‌ی نهایی را کاهش می‌دهد.

نااوکی هاماگوچی، کارگردان بازی، گفت:

«بازی‌های جهان‌باز زیادی در حال حاضر در دنیا وجود دارند و مفهوم خستگی از جهان‌باز برای من موضوع بسیار مهمی است. این مسئله به سلیقه‌ی شخصی و برداشت‌های متفاوت بستگی دارد، اما برای خود من پیش آمده که به درون یک بازی جهان‌باز پرتاب شوم و ندانم به کجا بروم، از کجا شروع کنم و چه کاری انجام دهم. با این حال، ایده‌ی رها شدن در دنیایی شگفت‌انگیز که هر کاری در آن ممکن است، همچنان فوق‌العاده به نظر می‌رسد.»

این کارگردان ژاپنی که هدایت پروژه‌ی بازسازی اثر کلاسیک سال ۱۹۹۷ را بر عهده دارد، تلاش کرده است تا فرمول سنتی را با طراحی مدرن ترکیب کند. نسخه‌ی سوم این سه‌گانه قرار است پایان‌بخش ماجراجویی فعلی باشد و هاماگوچی پس از آن به سراغ توسعه‌ی یک مجموعه‌ی کاملا جدید خواهد رفت.

به نظر شما آیا بازی‌های جهان‌باز جذابیت خود را از دست داده‌اند یا هنوز هم می‌توانند با طراحی درست مخاطب را سرگرم کنند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نظرات