رسوایی در دنیای وارکرفت؛ وقتی بازیساز به بازیکن تقلب می‌رساند

پنج‌شنبه 1 مرداد 1405 - 00:59
مطالعه 1 دقیقه
نمای نزدیک از چهره یک شخصیت زن با چشم‌های درخشان و شاخ‌های طلایی در بازی وارکرفت
بلیزارد در حال تحقیق روی یک تقلب در World of Warcraft است که در آن یک گیم‌مستر با توانایی‌های ویژه، باس‌ها را برای دوستانش نابود کرده است.

یک رسوایی تقلب در جامعه‌ی World of Warcraft به راه افتاده است؛ ماجرا از جایی شروع شد که یک توسعه‌دهنده‌ی بلیزارد حین استفاده از توانایی‌های ویژه‌ی گیم‌مستری برای نابود کردن دو باس و کمک به دوستانش دستگیر شد. گویا گیم‌مستر متوجه نبوده که یکی از بازیکنان در حال ضبط لاگ‌های مبارزه است.

به‌گزارش پی‌سی گیمر، اواخر روز سه‌شنبه کاربری با نام Acrobatic_Pianist688 در ساب‌ردیت گیم، مدرکی دال بر دخالت گیم‌مستر منتشر کرد. پست او به لاگی از مبارزه لینک می‌داد که استفاده از توانایی غیربازیکنی Area Death (TEST) را برای کشتن آنی یک باس با نزدیک به ۹۰ درصد سلامتی باقی‌مانده نشان می‌داد. مدت کوتاهی بعد، یکی از کامنت‌گذاران همان تاپیک متوجه شد که گیم‌مستر پیشتر در همان مرحله از توانایی مرگ‌آور دیگری نیز استفاده کرده است.

در کمال تعجب، یکی از بازیکنان گروه متخلف به استریم توییچ Yumytv رفت تا درباره‌ی ماجرا صحبت کند. او در توضیح درخواستش از دوست گیم‌مسترش گفت:

«رفتم پیش دوست گیم‌مسترم و گفتم داداش می‌تونی یه لطفی در حقم بکنی؟ این چیزه ۲۰ میلیون سلامتی داره. می‌تونی با یه ضربه بزنیش؟ انتظار نداشتم این کار رو بکنه. حالا که فکر می‌کنم می‌بینم نباید این کار رو می‌کرد. اون فقط داشت یه لطفی در حقم می‌کرد.»

رندی کایواکس جردن، مدیر جامعه‌ی World of Warcraft در همان تاپیک ردیت این وضعیت را تأیید کرد و گفت بلیزارد در حال بررسی موضوع است. او نوشت:

«از کسانی که این مورد را گزارش کردند متشکرم. ما در حال بررسی هستیم و اقدام مقتضی را انجام خواهیم داد.»

نظر شما درباره‌ی این سوءاستفاده از قدرت در دنیای بازی‌های آنلاین چیست؟ لطفا دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

نظرات