هنرمند سابق ناتی‌داگ: کنسول‌های گران‌تر بازی‌های بهتری نمی‌سازند

چهارشنبه 10 تیر 1405 - 23:00
مطالعه 2 دقیقه
بازی های ناتی داگ
دل واکر، هنرمند سابق استودیوهای ناتی داگ و راک‌استدی معتقد است افزایش قیمت کنسول‌های نسل آینده لزوما به بهبود کیفیت بازی‌ها منجر نمی‌شود.
تبلیغات

دل واکر در اظهاراتی تازه نسبت به روند صعودی هزینه‌های تولید سخت‌افزار و تاثیر آن بر صنعت ویدیو گیم هشدار داد. او با اشاره به پیچیدگی‌های فنی و افزایش زمان توسعه، این پرسش را مطرح کرد که آیا پیشرفت‌های سخت‌افزاری واقعا تجربه لذت‌بخش‌تری برای کاربران ایجاد کرده است یا خیر.

به‌گزارش وب‌سایت گیمینگ‌بولت، محدودیت‌های فنی در گذشته باعث خلاقیت بیشتر تیم‌های توسعه‌دهنده می‌شد و اکنون با افزایش هزینه‌ها، احتمال شکست تجاری پروژه‌ها و تعدیل نیروها افزایش یافته است. واکر در این‌باره نوشت:

«نسل بعدی کنسول‌ها خون‌ریزی بیشتری به همراه خواهد داشت. هزینه‌های تولید هرگز با ظهور کنسول جدید کاهش نمی‌یابد؛ بلکه فقط پیچیدگی و زمان توسعه را بیشتر می‌کند.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که شایعات اخیر نشان می‌دهد هزینه تامین قطعات پلی استیشن ۶ نسبت به مارس ۲۰۲۶ (اسفند ۱۴۰۴) حدود ۲۰۰ دلار افزایش یافته و به رقمی فراتر از ۹۶۰ دلار رسیده است. این موضوع احتمال عرضه کنسول با قیمت بیش از هزار دلار را تقویت می‌کند.

واکر همچنین به رکود طراحی بازی‌ها اشاره کرد و گفت که نیاز به جذب مخاطبان گسترده باعث شده است تا معماها ساده‌تر شوند و بازی‌ها به سمت استفاده از راهنماهای خودکار پیش بروند.

در همین حال گزارش‌ها حاکی از آن است که مایکروسافت نیز به دلیل برآورد هزینه‌های بالا، در حال بازنگری رویکرد خود برای سخت‌افزار پروژه هلیکس است. نظر شما درباره افزایش قیمت کنسول‌های نسل آینده چیست؟ آیا حاضرید برای سخت‌افزار جدید بیش از هزار دلار هزینه کنید؟

تبلیغات

نظرات