پرش به محتوای اصلی

تاد هاوارد: باید در ساخت The Elder Scrolls 6 بی‌نقص عمل کنیم

مطالعه ۱ دقیقه
منظره‌ای از بازی The Elder Scrolls VI

تاد هاوارد، کارگردان بازی، اعلام کرد بخش بزرگی از تیم بتسدا در حال کار روی The Elder Scrolls 6 هستند تا این اثر را به بهترین شکل عرضه کنند.

به‌گزارش گیم‌اسپات، تاد هاوارد تایید کرد که اکثر توسعه‌دهندگان در استودیو بازی‌سازی بتسدا هم‌اکنون بر پروژه The Elder Scrolls 6 متمرکز هستند. این بازی که یکی از موردانتظارترین آثار ایکس باکس محسوب می‌شود، بیش از هشت سال پیش معرفی شد.

هاوارد در گفتگو با اینترتینمنت ویکلی درباره حساسیت‌های موجود برای انتشار این بازی گفت:

«ما می‌دانیم که باید آن را درست انجام دهیم و زمان زیادی از معرفی آن گذشته است.»

این بازی در رویداد نمایشگاه بازی‌های ایکس باکس در ماه ژوئن حضور نداشت. مت بوتی، مدیر ارشد محتوای ایکس باکس، دلیل این غیبت را انتظار برای یافتن «لحظه مناسب» عنوان کرد. او معتقد است نمایش بازی باید به گونه‌ای باشد که به مخاطبان وعده عرضه نزدیک را بدهد.

هاوارد درباره تصمیم برای معرفی زودهنگام این بازی ابراز تردید کرد و گفت:

«من بارها از خودم این سوال را پرسیده‌ام. نمی‌دانم. احتمالا باید آن را به شکل غیررسمی‌تری معرفی می‌کردم.»

او در ادامه با لحنی شوخ‌طبعانه افزود:

«فقط وانمود کنید که ما آن را معرفی نکردیم. بازی وجود ندارد. هیچ‌کس چیزی نشنیده است.»

نظر شما درباره روند طولانی توسعه این بازی چیست؟ دیدگاه‌های خود را با ما در میان بگذارید.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات