ولو یوبیسافت را به حذف Rainbow Six Siege از استیم تهدید کرده بود!

چهارشنبه 13 خرداد 1405 - 11:15
مطالعه 1 دقیقه
اپراتورهای بازی Rainbow Six Siege
ظاهرا ولو برای حفظ جایگاه خود، برخی ناشران را به حذف بازی‌ها از استیم تهدید کرده است.
تبلیغات

گزارش تازه‌ای مدعی شده است که شرکت ولو در گذشته برای حفظ جایگاه فروشگاه استیم، از روش‌های سخت‌گیرانه‌ای در قبال برخی ناشران استفاده کرده است. این ادعا در جریان پرونده ضدانحصار علیه ولو و بر اساس ایمیل‌هایی مطرح شده که توسط بلومبرگ بررسی شده‌اند.

بر اساس این گزارش، یکی از مهم‌ترین موارد به بازی Rainbow Six Siege و شرکت یوبیسافت مربوط می‌شود. گفته می‌شود زمانی که یوبیسافت یک نسخه Starter Pack با قیمت ۱۵ دلار را در فروشگاه UPlay با قیمتی پایین‌تر از استیم عرضه کرده بود، ولو تهدید کرد که در صورت اصلاح نشدن وضعیت، بازی را تا پایان روز بعد از استیم حذف خواهد کرد.

گزارش بلومبرگ همچنین به مورد دیگری اشاره می‌کند که در سال ۲۰۱۷ برای بازی Middle-earth: Shadow of War رخ داده است. ظاهرا یکی از اعضای تیم تجاری استیم به Warner Bros. Interactive اطلاع داده بود که پیش‌فروش بازی از استیم حذف شده، زیرا قیمت آن در این پلتفرم به شکل قابل‌توجهی از سایر فروشگاه‌ها بالاتر بوده است. گفته می‌شود مدیران وارنر تنها چند ساعت بعد برای حل این مشکل وارد مذاکره شدند.

در بخش دیگری از اسناد پرونده، «کسیدی گربر» از اعضای تیم استیم در پاسخ به پرسش‌ها اعلام کرده که استیم سیاست رسمی مشخصی درباره برابری قیمت‌ها ندارد. با این حال، شاکیان پرونده به برخی اظهارات و مکاتبات گذشته او اشاره کرده‌اند که ظاهرا خلاف این موضوع را نشان می‌دهد.

در حال حاضر ولو واکنش رسمی تازه‌ای به این گزارش‌ها نشان نداده است، اما انتشار این اسناد بار دیگر بحث‌ها درباره قدرت و نفوذ استیم در بازار بازی‌های رایانه‌ای را داغ کرده است.

نظرات