یوبیسافت به ساخت بازی های کاملا جدید آلرژی پیدا کرده است

پنج‌شنبه 7 اسفند 1404 - 21:21
مطالعه 2 دقیقه
کوه‌های پوشیده از برف Far Cry 4
کارگردان سابق یوبیسافت در مورد دلیل ساخته نشدن بازی کاملا جدید توسط این شرکت صحبت کرده است.
تبلیغات

به نقل از GamingBolt، الکس هاچینسون، کارگردان خلاق آثاری چون Far Cry 4 و Assassin's Creed III معتقد است یوبیسافت به‌مرور زمان نسبت به ساخت آی‌پی‌های کاملا جدید «بسیار آلرژی» پیدا کرده است. او در گفت‌وگویی با PC Gamer درباره جدایی‌اش از یوبیسافت در سال ۲۰۱۷ و همچنین موج خروج استعدادها از این شرکت صحبت کرد.

هاچینسون توضیح داد که یکی از نقاط قوت یوبیسافت در گذشته، ساختار توسعه‌ای بود که اجازه می‌داد تیم‌های بزرگ به گروه‌های کوچک‌تر با مالکیت مستقل تقسیم شوند؛ مدلی که امکان تولید بازی‌های عظیم را با سرعت بیشتر فراهم می‌کرد. با‌این‌حال او به «یک رونق عجیب پنج‌ساله در سرمایه‌گذاری خصوصی» اشاره کرد که باعث شد بسیاری از نیروهای ارشد شرکت جدا شوند و استودیوهای خود را تأسیس کنند. به گفته او، همین موضوع به خروج گسترده استعدادها از یوبیسافت انجامید.

او همچنین اندازه بسیار بزرگ تیم‌های توسعه را یکی دیگر از چالش‌های اساسی دانست. به گفته هاچینسون، مدیریت تیمی با ۸۰۰ نفر اگر در یک ساختمان باشند کار ساده‌ای نیست؛ چه برسد به دوران همه‌گیری کرونا که بسیاری از کارکنان دورکار شدند. او معتقد است فرهنگ دورکاری باعث شد نیروهای تازه‌کار کمتر فرصت یادگیری حضوری داشته باشند و کمتر سؤال بپرسند، در نتیجه بخشی از انگیزه خلاقانه شرکت از دست رفت.

در مورد کمبود آی‌پی‌های جدید، هاچینسون گفت یوبیسافت همواره در کنار دنباله‌سازی برای فرنچایزهای بزرگ، چند پروژه تازه نیز در دست توسعه داشت؛ اما به‌مرور این رویکرد کمرنگ شد و بسیاری از ایده‌های نو لغو شدند. او به پروژه علمی‌تخیلی Pioneer اشاره کرد که قرار بود بر اکتشاف تمرکز داشته باشد و حتی در Watch Dogs 2 نیز به آن اشاره‌ای شده بود. با‌این‌حال این پروژه هرگز به مرحله انتشار نرسید و در نهایت در سال ۲۰۱۹ لغو شد.

هاچینسون همچنین به روند توسعه طولانی Skull and Bones پرداخت؛ عنوانی که ریشه‌های مکانیک دریانوردی و نبردهای دریایی آن به Assassin’s Creed III در سال ۲۰۱۲ بازمی‌گردد. او این موضوع را «عجیب» توصیف کرد که همان ایده‌ها حدود ۱۴ سال بعد دوباره عرضه شدند. از نظر او، یکی از دلایل اصلی طولانی شدن توسعه این پروژه، کمبود تجربه کافی در تیم یوبیسافت سنگاپور برای ساخت نسخه‌ای چندنفره و مستقل در مقیاس Assassin’s Creed IV: Black Flag بوده است.

در مجموع، هاچینسون معتقد است ترکیب خروج نیروهای کلیدی، بزرگ‌شدن بیش‌ازحد تیم‌ها و کاهش تمایل به ریسک روی پروژه‌های جدید، یوبیسافت را به وضعیت فعلی رسانده است؛ وضعیتی که به گفته او، باعث شده شرکت بیش از گذشته به دنباله‌ها تکیه کند و کمتر سراغ ایده‌های کاملا تازه برود.

تبلیغات

نظرات