طرفداران ایکس باکس به گیمر بودن رئیس جدید مشکوک هستند

یک‌شنبه 3 اسفند 1404 - 22:27
مطالعه 3 دقیقه
فیل اسپنسر (Phil Spencer) و آشا شارما (Asha Sharma)
طرفداران ایکس باکس به دقت در حال بررسی فعالیت آشا شارما به‌عنوان یک گیمر هستند.
تبلیغات

به نقل از اینسایدرگیمینگ، پس از اینکه آشا شارما، رئیس جدید بخش گیمینگ مایکروسافت با انتشار گیمرتگ خود در شبکه‌های اجتماعی از پروفایل ایکس‌ باکسش رونمایی کرد، کاربران کنجکاو اینترنت خیلی زود به سراغ بررسی جزئیات حساب او رفتند. شارما که بعد از بازنشستگی ناگهانی فیل اسپنسر هدایت ایکس‌ باکس را بر عهده گرفته است، ظاهراً تنها حدود یک ماه پیش حساب خود را ساخته و در همین بازه کوتاه بیش از ۱۰ هزار امتیاز گیمراسکور در آثار مختلف کسب کرده است.

کاربرانی که با دقت پروفایل او را زیر نظر گرفته‌اند به مواردی اشاره می‌کنند که از نگاه آن‌ها عجیب به نظر می‌رسد. برای مثال این حساب کاربری موفق شده در مدت کوتاهی بازی Firewatch را به‌طور کامل صددرصد کند و همچنین در Ball x Pit طی یک هفته ۴۳ ساعت زمان صرف کند. علاوه‌براین دستاوردهای کمیاب در Minecraft نیز در فهرست اچیومنت‌های او دیده می‌شود.

برخی کاربران حتی به جابه‌جایی سریع میان آثاری مختلف اشاره کرده‌اند و این موضوع را با توجه به شرایط پرمشغله یک مدیرعامل تازه‌منصوب‌شده غیرعادی می‌دانند. در فاصله یک ماه پیش از معرفی رسمی شارما به‌عنوان مدیرعامل، این حساب در آثاری مانند بازی Halo: Combat Evolved، بازی Forza Horizon 5، بازی Fallout 4 و بازی Borderlands 2 فعال بوده است. برخی این موضوع را تلاشی برای نزدیک‌تر نشان دادن مدیرعامل جدید به برندهای اصلی ایکس‌ باکس تعبیر کرده‌اند.

طبق اطلاعات ثبت‌شده، نخستین اچیومنت این حساب در ۲۵ دی ۱۴۰۴ (۱۵ ژانویه ۲۰۲۶) باز شده است؛ یعنی حدود چهار هفته پیش از آنکه شارما به‌طور رسمی در تاریخ ۱ اسفند ۱۴۰۴ (۲۰ فوریه ۲۰۲۶) مدیرعامل ایکس‌ باکس شود. فهرست دوستان این حساب نیز بسیار محدود است اما نام‌هایی مانند استاین، مدیر ارشد شبکه‌های اجتماعی ایکس‌ باکس و فیل اسپنسر در آن دیده می‌شود.

پس از مطرح شدن این گمانه‌زنی‌ها، برخی کاربران از او پرسیدند آیا این حساب با کمک ابزارهای خودکار یا حتی هوش مصنوعی مدیریت می‌شود. شارما در پاسخ با لحنی شوخ‌طبعانه نوشت «Beep Boop Beep Boop». او همچنین بار دیگر تأکید کرد آثار محبوبش بازی Halo، بازی Valheim و بازی GoldenEye هستند. در نمونه‌ای دیگر یکی از کاربران پیشنهاد داد بازی Borderlands 2 را تجربه کند. شارما پاسخ داد همان روز آن را امتحان خواهد کرد و مدت کوتاهی بعد پروفایلش نشان داد بازی را اجرا کرده است.

فرضیه غالب در میان منتقدان این است که حساب کاربری برای افزایش اعتبار نزد جامعه بازیکنان تقویت شده است؛ به‌ویژه با‌توجه‌به وجود روش‌هایی در Minecraft که امکان باز کردن سریع‌تر اچیومنت‌ها را فراهم می‌کند. با‌این‌حال هیچ مدرک قطعی درباره دستکاری یا تقویت مصنوعی حساب منتشر نشده و همه این موارد در حد گمانه‌زنی باقی مانده است. از سوی دیگر می‌توان ماجرا را به شکل دیگری هم دید.

شارما پیشینه‌ای در حوزه هوش مصنوعی و مدیریت پلتفرم دارد و طبیعی است که برای آشنایی عمیق‌تر با محصولات ایکس‌ باکس زمان قابل‌توجهی صرف تجربه آثار شاخص کند. شاید او پیش از آغاز رسمی مسئولیت خود فرصتی یک‌ماهه برای تمرکز بر بازی‌ها داشته است. در هر صورت با توجه به حساسیت تغییرات مدیریتی اخیر در ایکس‌باکس و انتقادهایی که حتی متوجه ساتیا نادلاا نیز شده، دور از انتظار نیست که کاربران پروفایل ایکس‌ باکس مدیرعامل جدید را با دقت زیر نظر بگیرند تا ببینند این داستان در نهایت به کجا می‌رسد.

تبلیغات

نظرات