سازنده بازی Lords of the Fallen به‌دنبال جذب بازیسازهای بلوپوینت

شنبه 2 اسفند 1404 - 19:53
مطالعه 2 دقیقه
گیم‌پلی مبارزه با هیولا در نسخه‌ی ریمیک بازی Demon's Souls
استودیو CI Games به‌دنبال جذب بازیسازهای سابق استودیو بلوپوینت گیمز است.
تبلیغات

به نقل از Tech4Gamers، تنها پنج سال پس از آنکه سونی استودیو Bluepoint Games را خریداری کرد، اکنون تصمیم گرفته این تیم سازنده ریمیک‌های Demon's Souls و Shadow of the Colossus را از ماه آینده تعطیل کند. سونی اعلام کرده است این تصمیم به‌سادگی گرفته نشده و شرایط دشوار فعلی صنعت بازی در آن نقش داشته است.

در نتیجه این اقدام، حدود ۷۰ نفر از توسعه‌دهندگان باتجربه این استودیو شغل خود را از دست خواهند داد. با‌این‌حال در میان فضای منفی و تعدیل‌های گسترده اخیر در صنعت بازی، خبر مثبتی نیز منتشر شده است. CI Games، سازنده مجموعه Lords of the Fallen اعلام کرده آماده جذب نیروهای تعدیل‌شده بلوپوینت گیمز است.

مارک تیمنسکی، مدیرعامل و بنیان‌گذار CI Games در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که از توسعه‌دهندگان اخراج‌شده دعوت می‌کند به تیم آن‌ها بپیوندند و روی دنباله بازی Lords of the Fallen و سایر پروژه‌های در دست ساخت کار کنند. او ضمن تمجید از کیفیت ریمیک Demon’s Souls تأکید کرد که حضور چنین استعدادهایی برای شرکتش افتخارآمیز خواهد بود.

نخستین نسخه Lords of the Fallen موفقیت قابل‌توجهی کسب کرد و اکنون با جذب سرمایه جدید، دنباله آن در شرایطی متفاوت توسعه می‌یابد. گزارش‌ها حاکی از آن است که قسمت جدید دیگر به‌صورت انحصاری به Epic Games Launcher محدود نخواهد بود و رویکردی تاریک‌تر و نزدیک‌تر به سلیقه هواداران را دنبال می‌کند.

در سوی دیگر، تعطیلی بلوپوینت برای سونی به‌منزله از دست رفتن فرصتی مهم در زمینه توسعه ریمیک‌ها تلقی می‌شود. این استودیو در نسل فعلی عملاً فرصت چندانی برای نمایش توانایی‌های کامل خود پیدا نکرد. حتی بازی سرویس‌محور God of War که به آن سپرده شده بود نیز در نهایت لغو شد. گفته می‌شود این پروژه قرار بود میان وقایع نسخه سوم و ریبوت مجموعه جریان داشته باشد.

علاوه‌براین گزارش‌ها نشان می‌دهد Bluepoint طی سال گذشته چندین ایده برای ریمیک‌ها و پروژه‌های جدید ارائه کرده بود، اما هیچ‌یک تأیید نهایی دریافت نکردند. سال گذشته نیز خبرهایی از توسعه یک اثر اکشن سوم‌شخص مبارزه‌محور منتشر شد که اکنون به‌نظر می‌رسد آن پروژه هم کنار گذاشته شده است.

تبلیغات

نظرات